Sport

Őrizetbe vettek egy teniszezőnőt, fogadási csalás a gyanú

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.04 | 18:18

Tavaly csalhatott el egy tenisz meccset a Roland Garroson és idén is indult…

A női világranglistán 765. orosz tenisz játékost, Jana Szizikovát csütörtökön vették őrizetbe Franciaországban. Azt gyanítják, hogy tavaly, a francia nyílt bajnokságon szándékosan veszített mérkőzést. A francia ügyészség szerint “nemzetközi női teniszezőt” vettek őrizetbe a Roland Garroson. A Le Parisien pedig megírta, hogy

a teniszező az orosz Szizikova.

A játékost csütörtök éjjel vették őrizetbe “sportvesztegetés és szervezett csalás” gyanújával, amit “2020 szeptemberében követhetett el” a Roland Garros tornán. Az ügyben tavaly októbertől nyomoznak, mert Szizikova veresége gyanús lett a fogadási csalásokra és bundákra szakosodott francia rendőröknek – írja az Eurosport.

Bár konkrét meccsről nem beszélnek,

német és francia lapok szerint a női párosok első fordulójában, szeptember 30-án történt a csalás. Szizikova és partnere, az amerikai Madison Brengle aznap az Andreea Mitu-Patricia Maria Tig román párossal játszott. A második szett ötödik játszmájában Szizikova nullára vesztette adogatását, miközben kétszer is dupla hibát ejtett. A Parisien szerint a román páros győzelmére több tízezer euró értékben fogadtak, több irodánál. Szizikovát csütörtök este vették őrizetbe, miután ismét elvesztette a meccsét a női párosok küzdelmének első fordulójában.

Kép: Jana Sizikova, Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.