Sport

Hat fémkapoccsal fogatták össze a baseball-os fejét, miután eltalálta egy kettétört ütő

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.26 | 12:07

A baseball nem gyerekjáték. Aki valaha is kapott már el egy igazi labdát, nem is teljes erőből, csak úgy lazán eldobva, az tudja, hogy milyen ereje van. Nem hiába hordanak komoly védőöltözetet a sportolók, főleg az elkapók. De úgy látszik, ez sem életbiztosítás mindig.

Forrás: youtube.com

A Tampa Bay Rays elkapója, Wilson Ramos nagyon rosszkor volt rossz helyen. Az ütőjátékos Ruben Tejada ütője eltörött a levegőben, és irdatlan erővel fejbe találta a játékostársát. A becsapódástól az elég durva ütéseket is kivédeni hivatott sisak kondult egyet, majd Ramos feje vérezni kezdett. Ennek ellenére egész jó állapotban kísérték le a pályáról.

Az edzők már a pálya szélén vették észre, hogy mennyire komoly a helyzet. Hat fémkapocs kellett hozzá, hogy összefogják a fejét a sérülést követően. Ramos amúgy elég kemény játékos, a körülmények ellenére erős lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot. Miután összefoltozták, kedélyesen válaszolgatott az újságírók kérdéseire, s bár ő késznek érzi magát, nem biztos benne, hogy az orvosok engedik játszani a következő meccsén.

A videót elnézve óriási szerencséje volt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló