Sport

Djokovic és Nadal is nevezett a Cincinnati tenisztornára

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.30 | 06:46

Így térnek vissza a pályára.

A világelső Novak Djokovic és a rangsorban második Rafael Nadal is jelezte indulási szándékát az idén New York-ban sorra kerülő, normál esetben Cincinnatiban rendezett keménypályás tenisztornán.

A szerb és a spanyol szupersztár korábban egyformán úgy nyilatkozott, a koronavírus-járvány miatt várhatóan nem repül át az Egyesült Államokba, így nem indul az augusztus 31-én kezdődő US Openen sem, a most kiadott nevezési lista alapján azonban úgy tűnik, változtattak elképzelésükön.

A viadalokat szervező ATP honlapja szerint a világranglista első húsz helyezettje közül 16-an lesznek ott New Yorkban, köztük a tornán címvédő orosz Danyiil Medvegyev (5.), az osztrák Dominic Thiem (3.), a görög Sztefanosz Cicipasz (6.), illetve a német Alexander Zverev (7.).

A női mezőnynek ugyanakkor nem tagja a világelső ausztrál Asleigh Barty és a rangsorban második román Simona Halep sem, mint ahogy a japán Oszaka Naomi (10.) sincs a nevezők között. Jelezte viszont indulási szándékát többek között az egyéniben 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes Serena Williams (9.) és az ausztrál nyílt bajnokságon címvédő Sofia Kenin (4.), valamint a cseh Karolina Pliskova (3.) és Petra Kvitova (12.), a holland Kiki Bertens (7.), a svájci Belinda Bencic (8.), továbbá a cincinnati címvédő Madison Keys (13.) is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló