Sport

Titanic, Simpson család, Spongyabob – beindult a mémgyár a vasárnap hajnali Mayweather-McGregor összecsapás után

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.27 | 13:05

Az „Évszázad meccsének” kikiáltott Floyd Mayweather Jr. - Conor McGregor mérkőzés után azonnal megszülettek a mémek, a netezőket megihlette a technikai KO-val zárult vasárnap, hajnali összecsapás. Természetesen a Twitteren is nagyon pörög a #mayweathermcgregor hashtag.

Az őrületes kampánnyal felvezetett meccsen az volt a legmegdöbbentőbb, hogy az ír ketrecharcos, az MMA könnyűsúlyú bajnoka úgy lépett ringbe a 49-0-s mérleggel rendelkező Mayweatherrel szemben, hogy még soha nem volt szorítóban profi bokszmeccsen. Így az előzetes várakozásokhoz hűen végül Floyd Mayweather nyert, de nem is annyira simán: a 10. menetben, technikai KO-val. Az internet népművészeit persze rögtön megihlette a vasárnap hajnali meccs, íme néhány mém a Mayweather-McGregor témában.

Ezzel a képpel indultak útjára a mémek, Mayweather bevonuló szerkója ugyanis elég érdekesre sikeredett. Jogos kérdés, hogy a Ponyvaregényből ismert Béna bőrszerkója kinek is áll jobban.

Egy másik twitterező lecsapta a magas labdát, és feltette a kérdést, hogy ki a jobb ölelkezésben, a Titanic két főszereplője, Leonardo DiCaprio és Kate Winslet vagy a Mayweather-McGregor páros.

Volt, aki Homer Simpsonnal állította párhuzamba McGregort.

Spongyabob sem maradhatott ki az őrületből.

Ehhez a képhez talán nem is nagyon kell hozzátenni semmit.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló