Sport

Babos Tímea az US Open-kizárásról: “Itt ülök a konyhámban, és sírok!”

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.07 | 09:18

Nagyon kiakadt az igazságtalan döntés miatt.

Igazságtalannak és érthetetlennek tartja a szervezők döntését Babos Tímea, akit partnerével, Kristina Mladenoviccsal együtt szombaton kizártak az amerikai nyílt teniszbajnokság női párosversenyéből.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by timeababos (@timeababos) on

Az ítélet azért született meg, mert Mladenovic egyike volt annak a 11 francia játékosnak, akik kapcsolatba kerültek a koronavírussal megfertőzött Benoit Paire-rel. A szervezők szerint a US Open helyszínén, a New York-i Nassau megyében a közegészségügyi tisztviselők karanténról szóló értesítéseket adtak ki minden olyan személy számára, akik hosszabb ideig szoros kapcsolatban álltak olyannal, akinek korábban pozitív lett a Covid-19 tesztje. Babosék világbajnok duója ezért már nem játszhatta le a nyolcaddöntőjét szombaton a Gabriela Dabrowski, Alison Riske kanadai, amerikai kettős ellen.

“Hazaértem. Itt ülök a konyhámban és sírok… Eddig nem igazán volt időm semmire, így most kezdem csak felfogni, hogy mi is történt, és egyszerűen nem értem. Borzasztó igazságtalan az egész, nem látok semmilyen elfogadható indokot, hogy ennek miért kellett így lennie” – kezdte visszatekintését közösségi oldalán Babos Tímea, immár Sopronból. – “Nézzük a tényeket: Benoit Paire PCR tesztje nagyjából tíz napja lett pozitív (négy negatív után), de az elmúlt napokban már rendre negatív eredményt kapott vissza. A többi hozzá +közel álló+ embernek soha nem is volt pozitív tesztje. Nekem négy, míg Kikinek 11, még egyszer mondom 11!!! negatív Covid-19 tesztje volt. Mégis kizártak minket. Kizártak minket méghozzá úgy, hogy már mindenki lejátszotta az összes meccsét, csak mi maradtunk versenyben.”

Babos közölte, a döntés igazságtalan, érthetetlen és nem fair.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló