Sport

Fogadási csalásra akarták rávenni Babos Tímeát

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.29 | 09:18

Babos Tímea megelégelte, hogy folyamatosan zaklatják a közösségi oldalain.

Háromszoros páros tenisz világbajnokunk, a négyszeres Grand Slam-győztes Babos Tímea

folyamatosan gonosz beszólásokat kap rosszakaróitól.

„Amióta az eszemet tudom, kapom meccsek után a rosszabbnál rosszabb üzeneteket.

Ha nyerek, az a baj, ha épp veszítek, akkor az még nagyobb baj. Szomorú, hogy az embereknek nincsen jobb dolguk, mint hogy másokat bántsanak.

Ez egy borzasztó dolog, és szeretném felhívni rá a figyelmeteket! Nem szabadna így lennie! Engem talán már kevésbé viselnek meg ezek az üzenetek (néha persze, ez sem igaz), de a lényeg, hogy ezt abba kéne hagynia azoknak, akik csinálják!!!” – panaszolta el az első magyar női teniszvilágbajnok, akinek nem ritkán halálát is kívánják titokzatos rosszakarói.

„Megint kiestél, pedig ez a 4. osztály, micsoda szponzorok, hogy még mindig szórjak a lét neked a semmire. BMW NEKED? VICCES” – írta egyik rosszakarója.

„Ébredj fel, te hülye ku…a! Vagy vegyél ki betegszabadságot és vonulj vissza, totál sz.r vagy!” – szól egy másik angol nyelvű poszt.

Babos Tímea édesapja szerint,

korábban fogadási csalásokra is rá akarták venni lányát a neten.

– Sajnos, ez már nem új téma, nagyjából tizenöt éve tart – árulta Babos Csaba, a világranglista 161. helyén álló teniszező édesapja és edzője a Blikknek.

– Kezdetben fogadási csalók találták meg, hogy veszítsen meccseket. Aztán jöttek ezek a trágár zaklatók. De azt kell mondanom, hogy nem egyedi eset a teniszben ez.

Oszaka Naomi és sokan mások is ezt kapják már évek óta.

Sajnos, a közösségi média hordaléka ez lelki terror. Persze, próbálja függetleníteni magát, de teljesen nem lehet. Ezért is állt ki most a nyilvánosság elé. Az a baj, hogy mindez az eredményességre is kihathat. Tudat alatt talán közrejátszott abban, hogy Timi nem jutott elődöntőbe a héten az olaszországi Ortiseiben zajló keménypályás női tenisztornán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló