Labdarúgás

Dárdai Pál alig várja, hogy ismét munkába álljon Berlinben

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.21 | 12:35

A Hertha BSC utánpótlásában.

Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya nagyon várja, hogy ismét munkába álljon a Hertha BSC utánpótlásában. A szakember egy magyarországi barátságos tornán az M1 aktuális csatornának úgy fogalmazott, az elmúlt egy évben, mióta távozott a berliniek első csapatának vezetőedzői posztjáról, kipihente magát.

“Feltöltődtem, sok mérkőzést néztem, sokat hospitáltam, a vírus miatt ugyanakkor a vége nem úgy sikerült, mint terveztem, még egy-két helyre el akartam jutni” – mondta Dárdai, aki szerint egy edző mindig tanul, mindig jobb akar lenni.

Jövőbeli munkáit – a berliniek U16-os csapatának edzője, valamint a klub utánpótlás-koordinátora lesz – ő maga választotta, előbbi pozíciójában legkisebb fiát, Bencét is edzheti majd. “Hiányzik a napi munka, és amikor ez az érzés megjön, akkor az ember szívesen megy dolgozni” – jelentette ki a tréner.

Dárdai magával kapcsolatban kiemelte, jól tud alkalmazkodni, így egyáltalán nem bánja, hogy 172 Bundesliga-mérkőzés után ismét az utánpótlásban helyezkedik el, ugyanis ebben is megtalálja a kellő motivációt. Utánpótlás-koordinátori feladatával kapcsolatban azt mondta, elsősorban a játékosok kispályáról nagypályára átállásában lesz feladata, emellett az U17-es korosztályig ő szervezi majd a különböző értekezleteket, továbbá azt is neki kell kiszúrnia, melyik edzőnek miben kell esetlegesen segíteni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló