Labdarúgás

Enrique Setién marad az FC Barcelona vezetőedzője

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.14 | 06:46

Nem lesz edzőváltás.

Josep Maria Bartomeu klubelnök hétfőn bejelentette, hogy a következő szezonban is Enrique Setién lesz az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Josep LAGO / AFP

A januárban kinevezett tréner szerződése 2022 nyaráig szól, de a közelmúltbeli spanyol sajtóhírek arról szóltak, hamarosan meneszthetik, míg a bajnoki cím elvesztése kritikus lehet a jövője szempontjából. Bartomeu ennek ellenére a spanyol TV3-nak úgy nyilatkozott, Setién ki akarja tölteni a szerződését a katalánoknál, és a klubnak is ez a szándéka.

Az év elején menesztett Ernesto Valverde két és fél szezonon keresztül irányította az FC Barcelonát, amellyel két bajnoki címet nyert, és januárban is a tabella első helyén adta át a csapatot az utódjának. Setién vezetésével az együttes teljesítménye és eredményessége visszaesett, ugyanis jelenleg a La Liga tabellájának második helyén áll, egy ponttal lemaradva a Real Madrid mögött, amely ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszott riválisánál. A spanyol élvonal jelenlegi idénye vasárnap zárul.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.