Labdarúgás

Na! Lanzafame visszatért a Honvédhoz a Ferencvárostól

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.12 | 18:45

A 32 éves olasz focista először 2013-ban igazolt a kispestiekhez.

Davide Lanzafame, a labdarúgó NB I elmúlt két idényének gólkirálya a Ferencváros csapatától hétfőn visszatért a Budapest Honvédhoz.

A 32 éves olasz támadójátékos először 2013-ban igazolt a kispestiekhez, majd a szezon végén hazájában távozott, de 2016-ban visszatért, a Honvéddal 2017-ben bajnokságot nyert, a 2017/18-as szezont pedig gólkirályként és az év játékosaként zárta. Kispesti színekben eddig összesen 67 bajnoki meccsen 34 gólt szerzett.

Davide Lanzafame, a Ferencváros (b) és Joseph Zerafa, a Valletta FC játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában játszott visszavágó mérkőzésen Ta’ Qaliban 2019. július 30-án.
MTI/EPA/Domenic Aquilina

Tavaly nyáron a Ferencvároshoz szerződött, ahol 28 élvonalbeli találkozón 16 alkalommal volt eredményes, és ugyancsak bajnoki aranyérmes, illetve holtversenyben gólkirály lett. A csatár korábban a Juventus, a Bari, a Palermo, a Parma és a Brescia csapatát is erősítette. A Budapest Honvéd honlapjának megfogalmazása szerint Lanzafame kölcsönbe, kötelező opcióval tért vissza a klubhoz.

“Nagyon remélem, hogy a Honvéd lesz az utolsó csapat a karrieremben. Olyan helyre térek vissza, ahol nagyon jól éreztem magam, amely a második otthonom. Szeretnék ugyanolyan jó dolgokat elérni, mint a múltban, noha tisztában vagyok azzal, hogy ez nem lesz egyszerű”

– nyilatkozta Lanzafame hétfőn.

Címlapkép: TIZIANA FABI / AFP


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.