Tech

Erre nem számítottunk, itt a kutyaürülék felszedő robot, videóval!

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.01.20 | 13:48

Soha többet nem kell megcsinálnod a piszkos munkát!

Akinek van kutyája, az tudja, hogy az ürülék felszedése nem a legkellemesebb feladat, ezért egy startup gondolt egy hatalmasat és tervezett egy robotot, ami helyettünk végzi el ezt a hálátlan feladatot. A Beetl nevű robotot felszerelték minden lehetséges technológiával, hogy sikeresen keresse meg, és ha megtalálta, szippantsa be, amit be kell.  A robotnak van egy zárt tartálya, ahol tárolja és onnan egyszerűen tudjuk majd kidobni, amikor csak akarjuk.


A sikeres észlelés mellett érzékelői lehetővé teszik azt is hogy, sikerrel kerülje el az akadályokat és meghatározott területen belül maradjon, a tulajdonosnak csak ki kell jönnie a területet ahol járőrözhet majd, és a robot automatikusan fog mindent intézni. Egész egyszerűen felé áll, és bekebelezi a tartályába. Fejlett mesterséges intelligencia is támogatja abban, hogy tanuljon és még hatékonyabban végezze el a piszkos munkát.

Sajnos a gépek még egyelőre tesztelés alatt állnak, szóval még egy darabig nekünk kell a hálátlan feladatot megcsinálni.

Képek:Beetl Robotics


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló