Gamer

Pókember, a zombik és a robotvadász – ezeket a nyílt világú játékokat várjuk nagyon 2017-ben

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.05 | 19:30

Rengeteg nagyon jónak ígérkező open-world, aka sandbox, alias roam játék jelenik meg jövőre. Majdnem alig tudtuk kiválasztani a kedvenceinket, de aztán megoldottuk ezt a nehéz feladatot.

2017 márciusának legelején érkezik az év egyik legegyedibb open world játéka, a Horizon Zero Dawn. Az akció szerepjáték az ősi a futurisztikus világok furcsa keverékét adja, amiben egy vadásznővel járhatjuk majd a rendelkezésre álló hatalmas világot, robot szörnyek ellen harcolva. A géplények érdekesek, a játék világa pedig egyszerűen gyönyörű:

Aki kicsit realisztikusabb témájú játékra vágyik open-world témakörben, azoknak készül az Ubisoft az új Ghost Recon játékkal. A Wildlands egy taktikai shooter, amihez hatalmas játékteret mellékeltek. Ez lesz a sorozat első open-world része:

A Days Gone már 2015 eleje óta készül, úgyhogy itt az ideje, hogy megjelenjen. Pontos dátuma persze még nincs, de 2017 egyik legjobb zombis játékának ígérkezik. Szintén nyílt világban játszódik a poszt-apokaliptikus, élőholtas, túlélő horror. Nyugodtan sétálgathatunk és gyűjtögethetünk a festői szépségű vidéken, csak arra kell vigyázni, hogy nehogy zombikba ütközzünk. Mert gyorsan mozognak, és nagyon sokan vannak:

b

A szolidan rebootolt (számozás vagy alcím nélküli) God Of War is egy hatalmas nyílt világban játszódik majd. Főhősünk Kratos az ókori Görögországból kicsit északabbra teszi át a székhelyét, ahol a történet szerint fiával próbál éldegélni. Az új hely persze új mitikus szörnyekkel is jár, így nem múlik el izgalmak nélkül a mindennapi betevő beszerzése a szabadon bejárható erdőből:

Idén nyáron jelentették be, pontos kiadási dátuma még nincs, de valószínűleg 2017 karácsonyi szezonjának egyik slágere lesz a PS4-re készülő Spider-Man (így, mindenféle alcím nélkül). Korábban a Beenox stúdió készített már kiváló pókemberes játékokat, most viszont egy olyat kapunk, amilyen eddig még nem volt: egy szabadon bejárható New York City lesz a játszóterünk, amiben hálóhintával közlekedhetünk majd a felhőkarcolók között. Eddig elég jónak tűnik az Insomniac Games játéka:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló