Gamer

Lélegzetelállító sci-fi játékokat hoz 2017

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.08 | 18:45

Több teljesen új cím is érkezik jövőre, amik azseniális látvány mellett érdekes történetekkel is kecsegtetnek. Most a kedvenceink közül szemezgetünk.

Az látványos open-world játékok mellett a sci-fik kínálata tűnik eddig a legizgalmasabbnak a 2017-es évből. Összeszedtük 5 olyan játékot, ami teljesen új lesz (tehát nem valaminek a folytatása), és nagyon jónak ígérkezik.

Cyberpunk 2077

A játék teaser trailere még 2013-ban jött ki, azzal mindenkit meg is vett kilóra, azóta viszont semmit nem lehet tudni róla. Lehetnénk persze szkeptikusok is a játékkal kapcsolatban, ha nem tudnánk, hogy a Witcher sorozatot is jegyző lengyel CD Projekt Red készíti, ők meg nem nagyon szoktak hibázni. A legutóbbi bejelentés szerint 2017-ben végre bedobják a pontos megjelenési dátumot, ami nagyon remélünk, hogy ugyanarra az évre esik majd.  PC-re és next-gen konzolokra készül a jövőben játszódó androidos akció-szerepjáték, és ha hozza a trailer hangulatát, akkor megérte várni ennyit:

Detroit: Become Human

Quantic Dream játéka az év egyik legkülönlegesebbje lesz, és nem csak a sci-fik mezőnyében. A játék szakít a hagyományos játékmenettel, ugyanis játék közben egyik karakterből ugrálhatunk a másikba különböző szakaszon, így lényegében nem érünk történet végére. A sztori ugyanis egy olyan városban játszódik, ahol már mindenki android, így ha az egyik meghal, csak ki kell választanunk egy másikat, és vele folytathatjuk tovább. Végtelenített szerepjáték, nagyon érdekesnek tűnik:

Farpoint

Ez a játék is 2017-ben érkezik valamikor, mi az év első felére tippelünk, hiszen hamarosan érkezik a Playstation VR, ez pedig az egyik olyan cím, amit kifejezetten a Sony konzoljának virtuális valóság szemüvegéhez készítettek. Egy igen tömény szörnyes űr-FPS-t kapunk az arcunkba hamarosan, amit a VR-szemüveg turbóz majd fel:

Matterfall

Erről a játékról is csak annyit tudunk egyelőre, hogy 2017-ben érkezik, és már két éve dolgozik rajta bőszen a független finn Housemarque stúdió. A PS4-re készülő sci-fi akciójátékban valamiféle kristályos idegen anyag keríti hatalmába és alakítja át a dolgokat, ez ellen küzd a főhősünk, aki maga is használja ezt az idegen technológiát. Ha valaki szereti az igazán látványos játékokat, akkor ez az lesz:

Star Citizen

A lista legösszetettebb játéka a ez az űrben játszódó mű lesz, ami egyrészről egy shooter, másrészről egy űrhajós szimulátor, amiben szintén részt vehetünk csatákban, de békés tevékenységeket is folytathatunk: felderíthetünk galaxisokat, bányászhatunk, kereskedhetünk. A készítők nem vicceltek, összedobtak egy 20 perces trailert, mert tényleg sok a látnivaló a játékban:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.