Mobiltech

A Beats hozza az Apple új, vezeték nélküli fülesét

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.08 | 10:18

Február 10-étől az egész világon elérhető lesz az Apple legújabb, vezeték nélküli fülhallgatója, amelyet Dr. Dre márkájával, a Beatsszel közösen hoztak létre.

beatsx_apple
Kép: Apple

Korábbra ígérték, de pár nap múlva tényleg megérkezik a jack dugó nélküli iPhone-okhoz kitalált legújabb vezeték nélküli füles, a Beats X. Jó vastag pénztárca kell hozzá, itthon 50.000 ft-os darabáron – az AirPodshoz képest egy tizessel olcsóbban – lesz kapható. És mivel kilóg belőle egy nyakba akasztható kábel, nehezebb elveszíteni, így nem kell hozzá fültágítót csináltatni.

Teljes töltéssel nyolc óráig bírja az aksija, de öt perc gyorstöltéssel is két óráig használható. Ugyanolyan W1-es chipet raknak bele, mint az AirPods-ba, így bluetooth-szal seperc alatt kapcsolódik iOS és MAC eszközökhöz, de más operációs rendszerekkel is párosítható. A korábbi micro USB-s Beats fülesekhez képest ugyanolyan Lightning csatlakozóval lehet majd tölteni, amivel az Apple újabb termékeit is.

Hangminőségét egyaránt dicséri a NerdWallet és a Cnet tesztje is – azt írják, hogy a Beats drágább termékeihez képest is jól szól minden tartományban, és gazdag, torzítás nélküli basszusai vannak.

Az új füles mellett változatlanul hatalmas a kereslet az AirPodsra, itthon még mindig hathetes várakozási idővel szállítja ki az Apple.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.