Sorozatok

Alakul a True Detective harmadik évada: Stephen Dorff is a főszereplők között lesz

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.04 | 09:33

Ezzel megvan a főszereplői hármas: Dorff a korábban bejelenetett Mahershala Ali és Carmen Ejogo mellé érkezett. Reméljük, az új évad az első színvonalát hozza majd.

A sztoriról annyit tudni, hogy egy rejtélyes bűncselekmény utáni nyomozást mesél el, és három különböző ídősíkon játszódik, az időbeli ugrálás pedig már az első évadban is eléggé bejött. Ali Wayne Hays nyomozót alakítja, a barázdált arcú Dorff pedig a társát. A még kevésbé ismert Ejogo (a Selma című moziban és a Girlfriend Experience című sorozat második évadában láthattuk őt) egy tanárnőt szerepében tűnik majd fel, aki két, még a 80-as években eltűnt gyerekkel ápolt közelebbi kapcsolatot. Ez is az első évadra emlékeztet, ott is gyerekek tűntek el.

A történetet ismét Nic Pizzolatto írja, de mint koordinátor itt-ott besegít neki egy igazi tévés nagykutya, David Milch (NYPD Blue, Deadwood), egy részt közösen is írtak meg. Szó volt róla, hogy esetleg visszatér Matthew McConaughey is, de ő és Woody Harrelson mindössze producerként vesznek részt a projektben. Hogy mikor láthatjuk majd a harmadik évadot, arról még nincsenek információk, de reméljük, hogy még az idén.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló