Sorozatok

John Krasinski felől jöhetne az Office folytatása

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.13 | 14:13

Az NBC ál-dokumentumsorozatában egy papírvállalat irodai dolgozóinak unalmas, monoton mindennapjaiba nyerhettünk betekintést kilenc évadon keresztül.

A 2005 és 2012 között futó vígjátéksorozat nem véletlenül lopta be magát rajongók ezreinek szívébe. John Krasinski az egyik főszerepet alakítota a kultikus szériában, és Ellen interjújában úgy nyilatkozott, hogy ő totál benne lenne, ha a sorozat újraélesztéséről lenne szó.

Krasinski elmondta, hogy bármikor belebújna ismét Jim Halpert bőrébe, de csak akkor, ha Steve Carell is csatlakozik a csapathoz.

Természetesen arról is mesélt, milyen izgalmas az élet apaként, milyen volt leforgatni egy horrorfilmet úgy, hogy tulajdonképpen nem is rajong a műfajért, és hogy mennyire tehetséges a felesége. Emily Blunt hamarosan Mary Poppins szerepében tér vissza a mozivászonra, de előtte még láthatjuk Krasinski filmjében, A Quiet Place egyik főszerepében.

Is John Krasinski Heading Back to ‘The Office’?

Amid rumors of a possible “The Office” reboot, Ellen asked John Krasinski whether he’s suiting back up as beloved character Jim Halpert. Plus, the actor/director talks about going “geek to gorgeous,” and his two adorable daughters with wife Emily Blunt.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló