Sorozatok

A True Blood – Inni és élni hagyni szerelmespárja ismét egy sorozatban játszik együtt

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.13 | 10:22

Vámpírok helyett ezúttal a showbiznisz világa kerül terítékre. A Flack című brit sorozat forgatása most kezdődik, az egyik készítő pedig az Alul semmi rendezője, Peter Cattaneo.

Stephen Moyer és Anna Paquin 2015-ben. Fotó: Paul Archuleta/Getty Images.

A True Blood – Inni és élni hagyni című erotikus horror-sorozat 2008 és 2014 között ment a tévében, nálunk az HBO műsorán, összesen 7 évadot élt meg. Ennek volt szerelmespárja Anna Paquin és Stephen Moyer, előbbi egy embert, utóbbi vámpírt alakított. A két színész ráadásul a forgatás alatt össze is jött egymással, összeházasodtak, és ikreik születtek. És közben fel-feltűntek más, kevésbé sikeres, vagy csak egy évadra tervezett sorozatokban (Paquin például a kiváló Alias Grace-ben), mígnem Moyer tavaly végre betalált a The Gifted című szuperhősös akciószériával, jelenleg abban játssza az egyik főszerepet.

Most viszont bejelentették, hogy elkezdték a brit Flack című sorozat első, hatrészes évadának a forgatását, ami a showbiznisz világában játszódik majd,  Anna Paquin lesz a főszereplő, és Moyer is feltűnik benne egy kisebb szerepben, de a házaspár ezenkívül a sorozat producerei is egyben. Az intelligens humorú, karakterközpontú dramedy a showbizniszen belül is a sport és a divat világába kalauzol majd. A bemutató dátumáról egyelőre nincs hír, de valószínű, hogy az év végén, vagy a következő év elején kerül majd képernyőre a Flack első évada.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.