Sorozatok

Néznél Trónok harcát munkaidőben? James Corden beosztottjának ez most a dolga!

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.05 | 10:18

Együltő helyében darálja le az író a hét szezont, hogy utána hiteles műsort készíthessen.

Lawrence Dai egy vérprofi tévés, aki korábban a tengerentúlon népszerű The Nightly Show with Larry Wilmore, a The President Show, illetve a The Rundown with Robin Thede című programokon edződött íróként. Most James Cordennek dolgozik, hogy a Late Late Show minél gördülékenyebben menjen.

És most, hogy az egész világ Trónok harca-lázban ég, bizony lépten-nyomon utalni kell az HBO fantasy-re. Nagy gond ilyenkor az, ha valaki nem látta még a műsorfolyam eddigi szezonjait, mert akkor bizony hamar kilóg a dothraki lóláb.

Így a kollégái – csupa szívjóságból – fogták és leültették, hogy most azonnal nézze végig az összes részt. Hét évadról van szó:

Életében nem látott semmit a Trónokból, most aztán megmutatjuk neki. Az egészet, munka gyanánt. Együltő helyében. Igen, itt fogja tölteni az éjszakát is! Meglátjuk, hogy boldogul.

írta a stáb Twitteren.

Legalább két munkanap a művelet, azaz nettó 15 óra és 30 perc, szünet nélkül. De persze emberünknek meg kell néha állnia ennie, főleg ha a királyvári lakomákat látja, és persze nincs ott Shae sem, hogy az ágytálat ürítse.

 

View this post on Instagram

 

Fire and ice. #GoTPremiereNYC ?: @markleibowitzpictures

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

A Hét Isten talán segít ébren maradnia, meg hogy a munkatársak időnként rányitnak, hogy Meleg Piteként csemegével lássák el. Vödrös kihívásnak sem utolsó! Az író nem is önmaga lenne, ha nem látná el kommentekkel a vizuális sokkot:

Joffrey szívás, de végre láthattam Aquaman csupasz seggét!

idézi Dai-t az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

“Moon of My Life” and “My Sun and Stars.” Happy #ValentinesDay to all in the realm.

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló