Sorozatok

Zsepiket elő, Meghan Markle a sorozatában már férjhez is ment

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.26 | 11:19

Ilyen az, amikor az élet írja a történetet.

A brit Harry herceg amerikai menyasszonya élete nagy szerepére készül: a Briliáns elmék szezonzárójában is esküvője volt, így köszönt el a nézőktől. Rachel Zane nevű, ügyvéd karaktere fejét bekötötték, ám nem a Windsori Kastély kápolnájában: Mike nevű, szintén jogász párjával (Patrick J. Adams) szinte kapkodva mondták ki a boldogító igent.

via GIPHY

A történet szerint egy ideje már tervezgették, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, de egy olyan lehetőség nyílt számukra hat héttel a ceremónia előtt, amire képtelenek voltak nemet mondani. Pont egy olyan seattle-i vállalathoz hívták őket dolgozni, amely a Fortune 500 nevű céggel hadakozik. Pár napjuk lett volna csak a költözésre, így New Yorkba visszahuppanni a házasságkötésre igencsak nehézkes lett volna akkor.

Így Donna (Sarah Rafferty) segítségével összerántottak most egy villám-esküvőt. Rachel az ötödik szezonban már látott ruhájában állt az oltár elé: a 6800 dollárt érő, A-vonalas Anne Barge Versailles-költeményen pár apró átalakítást kellett csak eszközölni.

John Legend All of You című számra vonult be a menyasszony a padsorok között, Mike karján:

Abban a másodpercben, hogy megismertelek, tudtam, hogy valamikor eljön ez a pillanat is.

Rachel erre így felelt:

Te vagy az a férj, akire mindig is vágytam. Alig várom, hogy elkezdődjön ez a közös kalandunk!

Az egyébként elvált státuszú Markle második, ám legnagyobb kalandja május 19-én indul, a sorozat pedig a színésznő és “férje” nélkül megy tovább, teszi hozzá az Edition.CNN.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló