Sorozatok

Miközben berendelték a Halálos fegyver harmadik évadát, lecserélték az egyik főszereplőt

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.14 | 14:46

Megvolt az oka: állandóan botrányt okozott meg tolta a sztárallűröket. A stábtagoknak egyre inkább elegük lett belőle, a másik főszereplő, Damon Wayans már szóba sem állt vele a kamerán kívül.

Bármilyen szimpatikus is egy sorozat, meg az abban szereplők, nem tudni, mi van velük, akkor, ha nem forog a kamera. A korábban a Rectify című drámai sorozatban szereplő Clayne Crawfordnak a Halálos fegyver (ami nálunk az RTL KLubon megy) sorozatban megkapott főszerep lett volna az ugródeszka – csak hát elég alaposan elrontotta. Pedig alapvetően nyert ügye volt. Egy régi, de a mai napig népszerű mozis franchise tévés verziójában kapta meg Mel Gibson egykori szerepét,  vagyis Martin Riggs karakterét, a partnere pedig egy jól csengő nevű színészkolléga, Damon Wayans lett.

Csakhogy a színésznek a fejébe szállt a dicsőség, és ezt a stáb egyre nehezebben tolerálta. Többször figyelmeztették, de ő csak egyre kínosabbá vált, már alig volt, aki szóba állt vele, amikor nem forgott a kamera. Úgyhogy végül mindennek az lett az eredménye, hogy miközben berendelték a harmadik szezont, őt magát kirúgták a sorozatból. Helyére egy rutinos(abb) és ismertebb színész, Seann William Scott (vagyis Stifler az Amerikai pitéből) érkezik, de állítólag nem átveszi Riggs szerepét, hanem egy teljesen új karakter bőrébe bújik, aki azonban nem esik messze Martin Riggs-től: a testvérét alakítja majd. De vajon mi lesz így az alap Riggsszel? Csak nem kinyírják?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.