Sorozatok

Óriási felháborodás tört ki amiatt, hogy Fenyő Iván otthagyja a Mintaapákat – most a színész is megszólalt az ügyben

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.21 | 12:18

Habár sorozatbeli karakterét megtartják, Fenyő Iván nem fog visszatérni a TV2 sorozatába. A színész most üzent rajongóinak.

Elhagyja Fenyő Iván a Mintaapák című sorozatot, de a karakterét megtartja a TV2. A szokatlan döntés miatt számos rajongó megilletődött, az interneten egy petíció is indult azért, hogy Fenyő megtarthassa szerepét a sorozatban.

Erre reagálva osztotta meg saját nyilatkozatát is a színész, aki elmondta, hogy ő is sajnálja azt, hogy így történtek a dolgok, de nem tud változtatni rajtuk. Elmondása szerint nem megengedett számára, hogy részletesebben ecsetelje távozásának körülményeit, de nagyra értékeli a rajongók támogatását.

Szerettem ezt a sorozatot. Szívvel-lélekkel alakítottam Gézát, mindenem beletettem, és nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptam. Mind a karakterem iránti nézői szeretet, mind a megalakult csoportok, kommentek, és egyéni üzenetek egyértelműen tükrözik számomra munkám eredményét.

Az üggyel kapcsolatosan azonban – rajtam kívül álló okokból – sajnos semmilyen további részletet nem oszthatok meg Veletek.

Eddig is tisztességen, és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot kívántam kialakítani mind az IKO/TV2-vel, mind bármely más megbízómmal is, és a jövőben sem kívánok ettől eltérni. Betartom a szerződésekben foglaltakat. Én mindig profin akartam dolgozni, a tőlem megszokott maximalizmussal, hogy magas színvonalat hozhassunk létre, és a nézők is szeressék a produktumot. Úgy hiszem, hogy ez itt sikerült is, így az én lelkiismeretem nyugodt.

Szakmai, emberi, és morális tekintetben én végig lelkiismeretes és korrekt voltam.

A mostani, szakmánkban szinte példa nélküli petíció is, mely szerint a nézők több ezren visszakövetelnek a képernyőre, elmondhatatlanul jólesik, mert úgy érzem, egyrészt visszaigazol engem, hogy érdemes így, szívvel-lélekkel dolgozni, másrészt talán ez is a munkám egyfajta elismerése. Örülök, ha örömet okozhattam.

Ha a TV2 döntése azonban az, hogy jövőben ezt a karaktert más színésszel akarja alakíttatni, mindamellett, hogy számomra ez nehéz érzéseket okoz, természetesen tudomásul veszem.

– írta Fenyő a bejegyzésben.

Forrás: Femina

Kép: TV2


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.