Sorozatok

Szomorú, hogy a Jóbarátok legfiatalabb sztárja mennyire szétcsúszott

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.22 | 12:18

Az egykori szépfiú két éve nem mutatkozott, azelőtt még Sophie Turner is kikezdett érte.

Az egykor szebb napokat is látott Matthew Perry nagyjából két éve nem jelent meg nyilvánosan, most viszont a Jóbarátok miatt ismét előkerült. Azzal semmi gond sincs, hogy szemmel láthatólag rajta sem múltak el nyomtalanul az utóbbi évek, ám ha egy picit jobban ügyelne magára, akkor legalább a körmeit levágta volna.

A 49 éves színész közismerten mentális és fizikai problémákkal is küzdött: a depressziója mellé némi anyaghasználat és alkoholfüggőség is társult. Június 20-án Manhattanben kapták lencsevégre, amint sétálgatott – és a látvány eléggé elszomorító volt. Borzas haj, gyűrött arc, lepattant cuccok … na és azok az ujjvégek..?!

Tavaly három hónapot kórházban is töltött bél-perforáció miatt az egykori vicces fiú, és úgy látszik, most sincsen éppen csúcsformában. A népszerű humorista a sorozat hatosfogata révén lett világhírű: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer oldalán.

Mexikóban jöttek össze a napokban a sorozat sztárjai – míg a többi színész elég jó formában van, addig Perry merőben elüt tőlük. Courteney 55. születésnapjára Cabo-ba sereglett az egykori stáb, ahol fürdőruhás bulit csaptak.

 

View this post on Instagram

 

Goodnight ☔️⛈🌜✨💫🌙🌷💕🍊

A post shared by memes (@theonewiththejoke) on

Korábban felmerült egy reboot ötlete is, amire még Anistonnál is nehezebben lehetne befűzni a szemlátomást komoly gondokkal küzdő férfi kollégáját, akit Chandler Bingként szívesen idézünk fel.

via GIPHY

2017-ben a Vanity Fairnek már ki is fejtette, miért zárkózik el az esetleges folytatástól:

Van egy visszatérő rémálmom: hogy leforgatunk egy új szezont, amire a kutya sem kíváncsi. Szóval jobb ez így, hogy a csúcson hagytuk abba – ezt úgysem tudnánk űberelni.

 

A massachusetts-i színész, akin még Sophie Turner szeme is megakadt, pont tíz éve nem szerepelt filmben: akkor Zac Efron partnere volt a Megint 17 című moziban.

 

View this post on Instagram

 

He always does, right?

A post shared by Friends (@friends) on

Majd a tévében bukkant fel párszor: a Mr. Sunshine, a Go On és a The Good Wife című műsorokban láthatták a nézők. Idén februárban kirúgták a terápiájáról, majd megtalálta a megfelelő segítséget – melyről tweetben számolt be, a rajongói megnyugtatása végett; említi meg a Daily Mail.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.