Sorozatok

SPOILER, feltűnt valami a Fear The Walking Deadben, ami egyértelműen Rickre utal!

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.24 | 09:47

A Skidmark című részben szó szerint felpörögtek az események.

Míg az anyasorozat pihenőt tart, addig a Fear The Walking Deaddel kell beérnie a zombihorror-híveknek. Most viszont a mellékszál Skidmark című része hozott pár olyan izgalmat, ami emlékeztet a kultikus státuszt szerzett The Walking Deadre.

 

View this post on Instagram

 

Family-style, the Grimes way. Relive the joy and the heartbreak with #TWD Season 9, available ONLY on AMC Premiere. See link for details.

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

SPOILER

Egyrészt felbukkant egy gyerekhadsereg is, aminek a létezését eddig is sejtettük, de ami még nagyobb durranás, az egy ismerős légi jármű megjelenése volt. Visszatért ugyanis a képernyőre az a helikopter, ami Rick Grimest  „kiemelte” a sorozatból.

 

View this post on Instagram

 

#FearTWD RETURNS on 6.2.

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

Párszor már bukkant fel rotoros gép az AMC-szériában: a nyolcadik szezonban sűrűek voltak a látogatások – a seriff előttt Jadis körül legyeskedtek a pilóták.

via GIPHY

Most bombabiztos, hogy egy hasonló – vagy esetleg ugyanaz a – helikopter szállt be a Fear-be – de legalábbis az a szervezet küldte, mint amelyik Ricket a kilencedik évadban ismeretlen helyre szállította.

Althea is ugyanennek a CRM-logójú csoportnak a vendégszeretetét élvezi már: egy emberük mentette ki a kóborlók gyűrűjéből.

Mi a fene ez?

csodálkozik Alicia a működőképes masina megjelenésén.

Megint itt vannak.

utal Althea eltűnésére Annie.

De miért mennek el?

érdeklődik Max.

Valószínűleg már megkapták, amit akartak.

tűnődik Annie. Ha nem is pont azért a lányért jöttek, akkor egy másik, A vagy B besorolású személyért. Ahogyan Jadis is nevezte a megmentett Ricket. Hogy Alfa és Béta lehet a kód, majd kiderül egyszer – talán ha indul a spin-off, Andrew Lincoln főszereplésével. Addig még Morgan és Alicia lázasan nyomozhatnak a CRM után, találgat az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló