Sorozatok

Katherine Heigl kolléganőjének Emmy-jelölésével menőzik

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.15 | 06:46

Sandra Oh érdemeit méltatja a Brilliáns elmékbe igazolt színésznő.

A Felkoppintva sztárja, Katherine Heigl nagyon mosolyog mostanában: minden oka megvan rá, ugyanis a Brilliáns elmék nyolcadik szezonjában debütál napokon belül.

A sorozatot elhagyó Meghan Markle utáni űrt betölteni nem tiszte a 39 éves kolleginának, viszont felpörgeti a műsort, mert egy Samantha Wheeler nevű, vagány karaktert kap. A nyilvánosságra hozott idei Emmy-jelölések is alkalmat adtak Heiglnek arra, hogy feltűnősködjön egyet: még a Grace klinika során játszott együtt a Sandra Oh nevű színésznővel, aki felkerült a 2018-as jelöltek listájára.

Mikor közzé tették a listát, elöntött a büszkeség, egy régi kollegina-barátnő nevét meglátva. Sandra Oh nagyon kiérdemelné, hogy elismerjék erőfeszítéseit. Fantasztikusat alakít az egyik kedvenc műsoromban, a Killing Eve-ben. Gratulálok, régi cimbora!

írja Twitteren, egy közös fotót posztolva kettejükről, a “régi szép időkből” (melyre azért nem minden stábtag emlékszik vissza kitörő örömmel, pont Heigl jelleme miatt).

A három gyereket nevelő színésznő július 18-án lép be ismét a tévénézők millióinak otthonába: az USA Network sugározza majd a Suits legújabb epizódjait, emlékeztet a Just Jared.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló