Sorozatok

Itt a sorozat, ami még el sem kezdődött, de már most botrány van belőle

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.04 | 09:24

Harcos feministák azt követelik a Netflixtől, hogy műsorára se tűzze, hanem dobja egyenesen a szemétbe. Az ok: szerintük az Insatiable a fat-shaminget népszerűsíti. Szerintünk meg épp ellenkezőleg.

A fat-shaming az, amikor valakit azzal szekálnak a többiek, hogy kövér, egészen addig, amíg azt valamiféle törvényellenes bűncselekményként éli meg maga is. Mármint a kövérségét. A sorozat főszereplője is egy ilyen lány, akit nap mint nap aláznak meg a suliban a túlsúlya miatt. De aztán úgy dönt, hogy lefogy. Majd kegyetlen bosszút áll mindenkin, és nem mellékesen szeretne szépségkirálynő is lenni.

Az Insatiable eredetileg a főleg tiniknek és fiatal felnőtteknek szóló sorozatokra specializálódott CW csatornára készült, de a pilot elkészülte után elálltak a dologtól. Egyszerűen megijedtek attól, mit fognak magukra zúdítani, ami agyrém. A Netflixnek azonban tetszett az ötlet, és nem nagyon érdekli őket az, hogy a harcos feministák annyira harcosak, hogy nem veszik észre az iróniát sem. Augusztus 10-én premier.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló