Sorozatok

Kit Harington máshogyan képzelte el az Éjkirály sorsát

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.20 | 11:18

Bírtuk volna, ha Havas Jon jobban beleszól az események alakulásába? A brit színész hozzáteszi, hogy végülis elégedett a kifejlettel.

Aki még mindig a Trónok harcán rágódik, annak van egy jó hírünk: nincs egyedül. Az egyik legfontosabb karakter megszemélyesítője sem tud csak úgy túllépni a történteken. Kit Harington Havas Jon bőrében bizony nem egyszer csavart volna még a képernyőn látottakon!

 

View this post on Instagram

 

2 more sleeps. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

SPOILER!

Daenerys sorsát sem pecsételte volna úgy meg, ha rajta múlik, ellenben szívesebben emelt volna kezet az Éjkirályra. De kishúga, a profi orgyilkossá cseperedő Arya bravúrosan csapott le a Főgonoszra.

 

View this post on Instagram

 

Blood of my blood. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Végülis örülni kell, hogy a Mások vezére elhullott, pláne, hogy mindez olyan mesteri kivitelezésben történt, amelyért Maisie Williamsnek örökké hálásak leszünk. Ez a teljesítmény meg is lepte, sőt: kicsit féltékennyé is tette Észak Királyát, aki többször nézett már farkasszemet a jégkék tekintetű ellenséggel.

 

View this post on Instagram

 

What’s west of Westeros? #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Harington akkor bökte ezt ki, amikor a Hollywood Reporter egy körkérdést intézett több tévés férfi főszereplőnek. Így Bill Hader, Don Cheadle és Benicio Del Toro is nyilatkozott arról, mi volt a legemlékezetesebb jelenete, vagy rituáléja a forgatásokon. A George R.R. Martin-eposz kapcsán így emlékezett vissza Havas:

Egy kicsit felhúztam magam, mert én akartam kinyírni az Éjkirályt! Olyan régóta vártam már arra a pillanatra – amivel rajtam kívül is mindenki tisztában volt – és mégsem én vihettem véghez!

– fakadt ki a színész, ám gyorsan hozzá is tette, hogy örült Aryának.

 

View this post on Instagram

 

I’m defending our family. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Pedig nagyon vágyott már az Éjkirállyal való összecsapásra:

Imádtam Vladdal Rideghonban harcolni, eszméletlen jó vívó. De mégis más fordulatot vett a történet, és Maisie útja is egy méltó pontra ért el. Láttuk, ahogyan évadról évadra képzi magát, és felnő ehhez a feladathoz.

Persze a rajongók összerakták azt is, hogy eleve Jon sugalmazhatta Aryának, hogy végezzen a gonosszal:

Ugyan már! Még hogy egy ekkora ember menjen oda egy kislányhoz, és utasítsa erre? Köszönöm, ebből nem kérek! Nagyon ciki volna. Arya maga intézte az egészet, nem kellett ehhez a bátyja.

Az Uproxx még azt is hozzáteszi, hogy Harington minden vágya, hogy szuvenírnek megkaphassa Hosszúkarmot. Amikor pedig bele kellett élnie magát a szerepébe, akkor a We Are Family című slágert fütyülte a Chic zenekartól.

 

View this post on Instagram

 

If they get through, everyone dies #ForTheThrone.

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló