Sorozatok

Különleges, elnöki Wellhello bulival vezetik fel az Aranyélet 3. évadát

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.14 | 08:51

Október 14-én kezdődik az Aranyélet 3. és egyben befejező évada az HBO-n, előtte két nappal, október 12-én pedig a Wellhello tart kedvcsináló bulit az Akváriumban, ahova 1300 szerencsés rajongó juthat csak be, és ahol az új évad első része is levetítésre kerül premier előtt.

Amit tehát kap az, aki a zenekarral és az HBO GO-val játszik: exkluzív, ingyenes Wellhello koncert, premier előtti Aranyélet vetítés és egy 2 hónapos ingyenes HBO GO előfizetés. MIndezt október 12-én este az Akváriumba, ahova összesen 1300 ember jut majd be.

De mit kell tenni ennek érdekében?

Fel kell keresni az hbo.helloevent.hu oldalt, ahol regisztráció után igényelned kell egy két hónapra szóló, ingyenes HBO GO hozzáférést. Ha ezt megteszed, akkor máris jó esélyed nyílik arra, hogy te is azon szerencsések között légy, akik ott lesznek a Wellhello különleges, elnöki Aranyélet buliján. Egyébként Flour és Diaz is hatalmas rajongói a sorozatnak, amiről előbbi így nyilatkozott:

Végre lett egy magyar sorozat, amely olyan magasra tette a lécet, amit nehéz lesz megugrania másnak. Nemcsak itthon, de a külföldi mezőnyben is. Világszínvonal!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló