Sorozatok

Elkezdődött a Peaky Blinders ötödik évadának forgatása, állítólag tele lesz nagy nevekkel

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.20 | 11:19

A nálunk is nagyon népszerű Peaky Blinders (nálunk Birmingham bandája néven fut) főszereplője Cillian Murphy, aki mellett mindig fel-felbukkant 1-2 másik neves színész is Sam Neill-től kezdve Tom Hardy-n át egészen Adrien Brody-ig.

A készítő Steve Knight feltűnően szótlan az ötödik évad előtt, egyelőre alig csepegtet információkat, a forgatás elkezdését sem jelentette be hivatalosan. Rajongói oldalak számoltak be arról, hogy a forgatás 3 nappal ezelőtt elkezdődött. A történetről nem sokat tudni, csupán annyit, hogy a 30-as években fog játszódni, és Steven Knight egy interjúban még arról beszélt, hogy jó pár neves színész felbukkan majd az új évadban, de hogy konkrétan kik, azt most még nem tudni, nem árulta el.

A Peaky Blinders egyébként a Shelby család története a két világháború között. A férfiak harcoltak Angliáért az első világháborúban, azonban a család cigány származása miatt nem öleli őket a mellére a hatalom, így saját, alvilági eszközeiket bevetve válnak egyre gazdagabbá és hatalmasabbá, miközben egyre több lesz az ellenségük is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló