Sorozatok

Dráma, már a 8. The Walking Dead évadban befellegzett volna Ricknek!

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.28 | 16:48

Gyászolunk, a kilencedik szezon elejét éppen hogy csak megéri a serif.

Az Andrew Lincoln távozásáról szóló hírek már egy ideje izgalomban tartják az AMC csatorna zombihorror drámájának rajongóit. Nos, a helyzet még siralmasabb, mint hittük: Rick serifet legkésőbb a nyolcadik évadban ki(ny)írták volna, ráadásul a saját kérésére. Azt a karaktert, aki mellől a kezdettől fogva úgy hullottak a társak, mint a legyek.

Már a negyedik szezon idején elárulta Lincoln, hogy előbb-utóbb távozni fog:

Szóba hoztam Scott Gimple executive producernek, hogy esetleg lassan vegyenek ki a sorozatból. Nagyon sok közös vonás volt bennünk, a műsor pedig egyre inkább kinőtte magát. De nem akarta elkapkodni: várta, hogy a dolgok formát öltsenek. Azt javasolta, pár szezont még toljak le. Erre azt válaszoltam, hogy a nyolcas egy jó szám lenne a kilépéshez.

De a dolgok kissé megbonyolódtak addigra, nem lett volna olyan könnyű a távozás:

Magam sem gondoltam volna, de még nem voltam felkészülve a halálra.

Akkor döntött úgy, hogy mégis marad, mikor 2017 nyarán forgatták a nyolcadik évadot, és a Comic-Conon döbbent rá, hogy mennyire nem tud elszakadni a csapattól.

Képtelen vagyok megtenni. Itt van nekem Norman, Danai, Jeffrey, Melissa és Greg is. Ők az én drága barátaim. Még nincs itt az időm.

De lassan bekövetkezik az, ami már ott lóg a levegőben: vagy végleg elveszítjük Ricket, vagy pedig eltűnik, hogy egyszer valahogyan visszahozható legyen, és ez még rejtély.

Mostanra már megérkeztem. Hazataláltam. Menni fog a dolog, és ez így van rendjén.

véli Lincoln. Október hetedikén, az új szezon premierjén máris egy lépéssel közelebb kerülünk a rettenthetetlen serif végzetéhez, írja az EW.

 

View this post on Instagram

 

Congrats to ANDREW LINCOLN — finalist for E! People’s Choice Awards #TheMaleTVStar of 2018! Now: LET’S VOTE HIM IN. #TWD

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló