Sorozatok

Steven Soderbergh és az HBO olyan sorozatot gurított, amilyet még tuti, hogy nem láttál

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.23 | 08:33

Már a Mosaic koncepciója is zseniális, bár egy fontos elemétől el fognak tekinteni a tévében, mert az egyelőre még nem alkalmas rá.

Az újszerű ötlet Soderbergh fejéből pattant ki, ami nem más, mint a klasszikus Kaland-Játék-Kockázat könyvek sorozatra adaptált változata. A Mosaic című sorozatot 3 évig fejlesztették, de volt is rajta mit. November 8-a óta már elérhető, csak egy app kell hozzá, más semmi, és ennek segítségével nézhetjük a részeket iPhone-on, iPad-en, Apple TV-n, és majd érkezik Androidra is. Persze az említett könyvekhez hasonlóan itt egyetlen befejezés van, viszont mi határozzuk meg a jelenetek sorrendjét, így változtathatunk a nézőponton, ugrálhatunk az időben, és többféleképpen is eljuthatunk a végkifejlethez. Az HBO műsorára januárban érkezik a hatrészes évad, ott azonban nem nyúlhatunk bele a sorozatba, lineárisan, az időben előre haladva ismerjük meg a teljes sztorit. A főszereplő mesekönyv-illusztrátort a régen látott Sharon Stone alakítja majd, és feltűnik még mellette, többek között, Beau Bridges és Paul Reubens is. Egy csavaros, fordulatos, krimiszerű történetet fogunk megismerni a Mosaic-ból, ami app és ide-oda ugrálás nélkül is élvezetes-izgalmas sorozat lesz, és erre Steven Soderbergh neve a ganarcia, meg persze az HBO is.

Mosaic (2018) | Official Trailer 2 | HBO

Steven Soderbergh and HBO present Mosaic: A new storytelling experience that lets you choose your own path. Download the free app now. The six-part limited series will air on HBO in January 2018.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló