Sorozatok

Az Amazon tényleg nagyon komolyan gondolja Jack Ryan sorozatot, megint van hozzá egy előzetes

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.04 | 14:39

Tom Clancy kedvenc regényhősének kalandjait bemutató sorozat jövő év elején mutatkozik be. Az Amazon ezt szánja 2018 első sorozatsikerének, és nagyon hosszú távon gondolkodik a karakterben.

Jack Ryant többen is eljátszották már: Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck, majd Chris Pine, de igazán egyikkel sem tudott Tom Clancy regényhőse gyökeret ereszteni a moziban, a filmek mérsékelt sikert arattak. A fiaskók után most az Amazon veszi magának a bátorságot, hogy a tévében próbálkozzon vele, elvégre Jack Ryan ott még nem mérettetett meg. A nyár vége óta már több előzetese is volt a szériának, most pedig itt van egy újabb. A Tom Clancy’s Jack Ryan címen futó sorozattól nagyon-nagyon sokat vár az Amazon. A politikai-akció-thrillerben Jack Krasinski alakítja benne főhőst, az első évad valamikor a jövő év elején kerül bemutatásra. Az egyik készítő Carlton Cuse, ami elég jó hír, mert ő nagyon remek sorozatok készítésében vett részt az utóbbi években: Lost, Bates Motel, The Strain, The Returned, Colony.

Tom Clancy’s Jack Ryan – Teaser: First One | Amazon Video

Kidnapping wasn’t in the job description. ” SUBSCRIBE: http://bit.ly/AmazonVideoSubscribe ” Stream Jack Ryan in 2018 exclusively with your Prime membership:: http://bit.ly/JackRyanAmazonVideo About Tom Clancy’s Jack Ryan: When CIA analyst Jack Ryan stumbles upon a suspicious series of bank transfers his search for answers pulls him from the safety of his desk job and catapults him into a deadly game of cat and mouse throughout Europe and the Middle East, with a rising terrorist figurehead preparing for a massive attack against the US and her allies.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló