Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

Így készül a munkára a pornószínésznőként dolgozó anyuka

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.06 | 11:18

A BBC Three dokumentumsorozata a pornóipar különböző aspektusait járja körbe. Ezúttal egy pornós anyuka otthonát és munka előtti előkészületeit mutatják be.

Canela Skint hárman látogatják meg otthonában: két nő és egy férfi. Mindannyian szeretik a pornót, és kíváncsiak voltak arra, hogyan él egy pornós a hétköznapokban. A latin-amerikai származású Canela 3,5 éves koslányát is bemutatja, és úgy véli, a kicsi lány idővel tiszteletben fogja tartani megélhetését. Canela jelenleg egyedül él, egyedül látja el kislányát is.

Elmondja, hogy a legrosszabb élménye az volt, amikor egy prágai forgatáson gonorreával fertőződött és hosszas kezelésre szorult, és megjegyzi, hogy származása miatt elég sok sztereotípiával találkozik a forgatásokon. Ha valaki latinó, elég gyakran kap olyan szerepet, ahol szolgálót kell alakítania. Nehézséget jelent továbbá párt találni, hiszen a férfiak vagy nem fogadják el szakmáját, vagy kimondottan szextárgyként tekintenek rá.

Canela azt is megmutatja milyen tágítókkal készül a anális forgatásokra. Bemutatja a mikro-beöntőlabdát, amivel a forgatás előtti napon és a felvétel előtt egy órával dolgozik, hogy ánusza tökéletesen tiszta és üres legyen.

Látogatói alapvetően megnyugszanak, hogy a pornós lány jól él és élvezi az életet, de egyikükben azért felmerül a kétely: miről is szól a pornó sötét oldala?

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.