Érdekes

Színházba vitték musicalt nézni a kanadai rendőrkutyákat

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.21 | 11:15

Szerencsére nem a Macskák volt műsoron. A kanadai ebek egy Billy Elliot-előadást ültek szépen végig, ez is a kiképzés része.

A Billy Elliot egyik kanadai színpadra állítása kivételesen tapsvihar nélkül zajlott – a tappancsaikat ugyan hiába ütögették volna össze a rendőrkutyák, akik beültek a zenés színházba.

 

View this post on Instagram

 

Both shows we saw at @stratfest were breathtaking. Music Man and Rocky Horror Show couldn’t be more different. Music Man is a folksy show with conservative values and all American music. Rocky Horror is out there – sexual, naughty and campy. I love that there’s room for both types of shows in a town built on Shakespeare. The performers in both shows were spectacular, even more so when I realized many of the actors had parts in both shows. They were completely unrecognizable. What really blew my mind was how unique and inventive the direction and choreography by Donna Feore was in each of the productions. She is a genius. Music Man is the perfect play for parents who want to expose their kids to elevated theatre. Keep your kids away from Rocky Horror. Not only is the production dripping with sex, the audience participation is crass (and funny!!). I’m really grateful to @visitstratfordon to have been #gifted with our tickets.

A post shared by Erica Ehm (@ericaehm) on

Jó egy tucat eb foglalt ugyanis helyet az Ontario’s Stratford Festival idején a zsöllyék közt, mely eseményen való részvétel a kiképzésük része volt. Hogy a darab végén nem törtek ki üdvrivalgásban, az bizony jó hír a leendő gazdiknak.

Laura MacKenzie vezető edző elismeréssel nyilatkozott a kétéves program zárultával: a leendő rendőrkutyák jártak már állatkertben, metrón és zsúfolt tömegben is, hogy szokják a gyors mozdulatokat, a zavaró zajokat és fényeket.

 

View this post on Instagram

 

🐶 @k9countryinn joined us for our Relaxed Performance of #sfBillyElliot Yesterday! Check out the link in our bio to learn more about accessible performances! __________________________________ Posted @withrepost • @k9countryinnservicedogs Thank you Stratford Festival @stratfest for welcoming us to Billy Elliot – The Musical! – It was a phenomenal show, all of our teams had a fantastic time. We greatly appreciate the assistance from the staff and local goodies for our service dogs from The Barkery! – – #k9countryinnservicedogs#servicedog#assistancedog#firefighter#endthestigma#healing#ptsd#ptsdservicedog#ptsdrecovery#ptsdawareness #veteran #canadianarmedforces #ivegotyourback911#firstresponders#911dispatcher#posttraumaticstressdisorder#goldenretriever#billyelliot #mentalhealth #k9cisd #paramedic #medic #toronto #ems #labrador #standardpoodle #stratfordfestival #poodle

A post shared by Stratford Festival (@stratfest) on

Míg tartott a darab, addig az ebek a gazdik lábához dörgölőzhettek, vagy lapíthattak is az ülések alatt. Általában sikerült nyugton maradniuk, csak néha kémleltek ki a széktámlák felett. A fesztivál részéről Ann Swerdfager elmondta, hogy több nézőjük is szokott segítő kutyát hozni, így nem zárkóztak el a mostani teszt-előadástól sem.

A non-profit intézmény egyébként szokott csendesebb, speciális alkalmakat is tartani: az erős fényekre és hangokra érzékenyebb vendégek miatt csökkentik ilyenkor az ingereket. Októberben ismét kutyákkal és rendőrökkel terveznek egy estet:

Nagyon szépen viselkedtek az állatok. Remélem jönnek máskor is!

– lelkesedett a CNN-nek Swerdfager.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.