Erotika

Még szép, hogy ki fogsz készülni a szexrobotoktól

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.19 | 20:15
  • trendindex: 2

A mesterséges intelligenciával megtámogatott androidok legyőzhetetlenek lesznek az ágyban is.

Ethan Miller / Getty Images
Ethan Miller / Getty Imagesfotó: Ethan Miller / Getty Images

A mesterséges intelligencia (AI) kutatás legnagyobb vívmánya az lesz, ha sikerül az eredményeket egy vonzó szintetikus testbe csomagolni, „akivel” aztán akár még intim viszonyt is kezdhetünk. Nem kell különösebb jóstehetség ahhoz, hogy azt tippeljük, hogy nagyjából 2050-re az andoridokkal való aktusok akár át is vehetik a vezető szerepet az ember és ember közt lezajló szerelmeskedésektől. Van olyan szakértő, aki szerint egyszerűen el fogjuk dobni az agyunkat attól, amikre a gépek képesek lesznek. Talán még a férfi és nő egymás iránt érzett vágyát is ki fogják oltani? – teszi fel a kérdést a The Next Web.

A RealDoll cég vezérigazgatója, Matt McMullen szerint ez utóbbi nem válik valóra. Sőt, szerinte a párok szerelmi életére éppen hogy élénkítő hatással lesz egy kis mesterséges segítség: tanulhatnak például pár új technikát is a gépektől. A vállalat jelenleg is árul szexbabákat, de még nem okos verzióban. Áruk ötezer dollár, azaz jó másfél millió forint; de nem igazán a párok jelentik a fő vásárlóerőt jelenleg.

McMullen-ék tervei közt szerepel, hogy minél emberszerűbbekké tegyék termékeiket. E törekvéshez a mesterséges intelligencia bevetése elengedhetetlen, ugyanis fejlődő személyiséget és humort is szeretnének (nőnemű) „játékbabáikba” építeni.

Szeretnénk, ha nem csak fizikai élményt adna a szex, hanem a vásárlóinkat vonzaná az AI is. Értékelnék, hogy a robotlány mennyire vidám, hogy meg tud nevettetni, és az érdeklődési körük is közös volna. A robot szexpartner a képességeiket is fejlesztené: több időt tölthetnének az ágyban, új pozitúrákat is kipróbálva.

Remélhetőleg majd a botoknak nem kell folyamatos internet-kapcsolattal rendelkezniük, és a vírusvédelem is megfelelő lesz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.