Erotika

Mikropénisszel is lehet bombasztikus a szex

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.04 | 17:53

A férfiak nagy része elégedetlen a pénisze formájával, méretével. Sokan gondolják úgy, hogy nem lettek elég nagy szerszámmal megáldva, de a kis pénisz komplexus általában csak fejben létezik. A mikropénisz viszont elég kegyetlen tréfa a természettől.

Fotó: Pixabay / derneuemann CC0

Orvosi kifejezéssel élve a mikropénisz tényleg kicsi az átlagos, erekciós állapotban lévő péniszmérethez képest, ami 14-16 centiméterre tehető a mikropénisz maximum ennek felét éri el.

A 7 cm-nél kisebb erektált péniszt a tudomány mikropénisznek hívja, ez pedig a férfiak 0,6%-át érinti a világon.

A Redditen több ezzel a problémával küzdő férfi nyílt meg őszintén, amely rávilágít arra az elszomorító valóságra, amiben ezek az emberek a mindennapjaikat töltik:

A filmekben, mikor a két főszereplő végre egymásra talál, minden romantikus, csókolóznak, szeretkeznek és mindketten élvezik. Összetörik a szívem, ha arra gondolok, hogy én sosem leszek képes egy nőt ilyen élménnyel gazdagítani

– írta egyikük.

Tudom, hogy vannak technikák, amellyel a gyönyörig kényeztethetek egy nőt, de az nem ugyanaz. A legtöbb nő úgy véli, hogy az a legfantasztikusabb érzés, mikor a partnerük beléjük hatol és mindent éreznek. Borzalmas belegondolni, hogy én erre képtelen vagyok

– vallott egy másik férfi.

Egy olyan világban, ahol a pornó nemcsak a női, hanem a férfi test tárgyiasításában is nagyban közrejátszik, valóban nehéz érvényesülni átlagon aluli méretekkel, de Elizabeth McGrath szexterapeuta szerint nem létezik lehetetlen akkor sem, ha valaki mikopénisszel rendelkezik. A szakértő szerint nem minden a behatoláson múlik.

Tényleg hiszek ebben a módszerben, rengeteg párral próbáltuk már és mindig bevált. A szex a testünkről szól, de kommunikáció nélkül semmire se megyünk. Rengeteg opció van, amivel örömet okozhatnak egymásnak a párok a behatoláson kívül is, akár kézzel, akár szájjal történik ez, akár arról van szó, hogy minél szorosabban dörgölőznek egymáshoz

– állítja McGrath.

Ezek a mozdulatok nyitottságot követelnek mindkét fél részéről, az új dolgok kipróbálása pedig fantasztikus élményekhez vezethet. A szakértő szerint úgy kell erre gondolni, mint egy új lehetőségre, egy kalandra, nem kell rágörcsölni, csak ki kell tapasztalni, hogy melyik mozdulat milyen érzést okoz.

Úgy gondolom, hogy minden szexuális segédeszköz jó hatással lehet a partnerekre, de mindig az a legfontosabb, hogy az élmény jó legyen és ne csak még több frusztrációt generáljon. Nem kell a “normálisnak” megfelelni, ki lehet kísérletezni új módszereket, ebben pedig semmi szégyellnivaló sincs.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Lad Bible
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Ez az étel a Pinterest kedvence
  • szerző:nuus
  • 2018. 11. 12.
A következő cikkek betöltése folyamatban...