Uncategorized

Ártatlan teaválásnak gondolta, mégis egy titkos fétis jel került rá – videó

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.23 | 18:18

Vannak olyan tetoválások, amiket a viselőjük lehet, eleinte még szeret is, de aztán már megbánja.

A Queensland állambeli nő felfedezte, hogy csuklóján lévő tetoválása – amely különböző szögekből nézve egy fejjel lefelé fordított ananász – valójában egy “titkos jel, amelyet a swingerek használnak egymás nyilvános felismerésére”.

A most vírusként terjedő videóban Brittany képernyőfotókat osztott meg egy csevegésről, amit ő és egy követője folytatott, amikor megkérdezték, hogy a tetoválása valóban egy fejjel lefelé fordított ananász-e?

Brittany küldött egy fotót, hogy megerősítse, hogy egy függőleges ananászról van szó, amikor a karja lefelé van, bár a követője kuncogott, miután megtudta a titkos jelentést. A TikTok-sztárt arra ösztönözték, hogy kutasson utána, mit jelent egy fejjel lefelé fordított ananász, és rájött, hogy ez egy olyan ember szimbóluma, aki swinger partnert keres.

Hibát követtem el barátaim

– írta Brittany a videó képaláírásába.

@b_brittanylewin I’ve made a mistake besties…. 🤦‍♀️🤣🙃 #fyp #foryoupage #fail #pineapple #pineappletattoo #ohno ♬ Oh No – Kreepa

Megszégyenülten és teljesen megdöbbenve tapasztalta, hogy miután naponta posztolt történeteket a közösségi médiában a tetoválásával, hogy senki más nem mondta el neki. A népszerű TikTok-videót azóta több mint 39 ezren látták, és sok kommentet kapott a követőktől, akik bevallották, hogy tudták.

Ezt gondoltam minden videón, amit láttam rólad. Csak azt gondoltam, hogy mindenkinek a magánügye

– írta egy követő.

Az ajtófélfán hagyott ananász ismert szimbólum a swinger körökben, hogy a szomszédok tudják, hogy “életmódot folytatsz”. Tetoválásként a vendégszeretetet és a barátságos környezetet jelképezi, de a fejjel lefelé fordított ananászról köztudott, hogy azt jelzi, hogy vagy swinger vagy, vagy hogy swingerpartit keresel, amin részt vehetsz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló