Uncategorized

P*nisz nélkül született a férfi, ami a beültetés utáni első szex során történt, az mindenkit ledöbbentett

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.04 | 15:48
  • trendindex: 5

Az idén már 50- születésnapját ünneplő brit férfi, Andrew Wardle borzasztó sokkon ment keresztül, miután végre péniszhez jutott.

A nemi szerv nélkül született férfin 10 órás műtétet hajtottak végre, hogy végre péniszt kapjon, méghozzá bionikusat, a beavatkozás pedig 50 ezer fontba került. Egy darabig nem lehetett szexelnie, majd amikor – végre, egy életnyi várakozás után – sor került rá, pár nappal utána rosszul lett, lázas lett és hányt, majd elájult. A barátnője azonnal hívta a mentőket, kórházba szállították, ahol 5 napra kómába esett.

Mindenfélére gyanakodtak az orvosok a ritka vírusoktól kezdve a hasnyálmirigyrákig, sőt, még a szex káros hatása is felmerült, de aztán rájöttek, hogy a rosszullétet valójában a húgyhólyag okozta. A férfi egy ritka húgyhólyag-problémával született, amit a péniszhiányt tovább fokozott esetében. Amikor megkapta a bionikus nemi szervet, a hólyagját is újra kellett építeni. Úgy tűnik, a hólyagnak és a pénisznek idő kell amíg összeszoknak, meg egyáltalán megszokják azt, hogy a tulajdonosuk időnként szexel.

Az esetnek már több éve, Wardle azóta állítása szerint kiegyensúlyozott nemi életet él.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló