Zene

Johnny Rotten szerint tiszteletlen a Sex Pistolsról készülő sorozat

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.21 | 10:18

Az lehet a baj, hogy a brit punkegyüttesről tervezett minisorozat Johnny Rotten beleegyezése és közreműködése nélkül készül.

Johnny Rotten leginkább attól tart, hogy a sorozat, amelyet az Oscar-díjas Danny Boyle rendez, “megpróbálja lerombolni az együttes hírnevét és örökségét”. Mivel nem a Wiener Sangerknabenről van szó, ettől mi annyira nem tartanánk.

Az FX tévécsatorna a múlt héten jelentette be, hogy hatrészes miniszéria készül Pistol címmel, a banda gitárosa, Steve Jones memoárja alapján.
Johnny Rotten a sorozatról semmit sem tud, nem keresték meg őt azzal kapcsolatban és nem kérték a közreműködését sem. A csatorna szóvivője viszont elmondta, a filmesek és
Boyle maga is kapcsolatba lépett Rotten menedzsmentjével, hogy beszámoljon neki a sorozatról. A Sex Pistols 1975-ben, Londonban alakult és a brit punkmozgalom egyik vezéreként tekintenek rá. Az együttesben eredetileg Rotten, Jones, a dobos Paul Cook és a basszusgitáros Glen Matlock játszott. Matlockot 1977 elején Sid Vicious váltotta fel – rossz nyelvek szerint azért, mert Matlock tudott bánni a hangszerrel, míg Vicious…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Nagy bejelentést tett a Wellhello
  • szerző:Olasz
  • 2021. 02. 06.