Zene

Zsepiket elő, a Backstreet Boys és az *NSYNC együtt turnézna?!

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.13 | 16:18

Fiúzenekarok, egyesüljetek?

Az *NSYNC a 2019-es Coachellára csak összeállt – igaz, Justin Timberlake nem tette tiszteletét. Ám a legmagasabbra jutott énekes hiánya a törzsközönséget nem lombozta le: folytatásért könyörögnek világszerte a rajongók. A ’90-es évek – és a lemezeladások szempontjából: minden idők – legnagyobb fiúcsapata szintén egy éve reaktiválódott:


…így adódik a kérdés: a Backstreet Boys útra kelne-e Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone és Chris Kirkpatrick társaságában? A.J. McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson és Brian Littrell egyelőre nem zárkózott el erőik egyesítésétől, sőt!

 

View this post on Instagram

 

Dirty pop, baby you can’t stop!

A post shared by *NSYNC (@nsync) on


Carter február 11-én, Andy Cohen műsorában bíztatóan reagált a felvetésre:

Ha befejeztük a saját koncert-körutunkat, akkor simán belevágnánk egy újabb Backstreet-turnéba, akár négyükkel is. Kettő csapat, egy csomagban!

Egyébként 2011-ben volt már hasonló fúzióra példa: akkor a Backstreet Boys egy NKOTBSB nevű, sikeres menetet abszolvált a New Kids on the Block-kal közösen – ám még Richardson nélkül.

 

View this post on Instagram

 

Don’t miss The Ragtime Gals on @fallontonight! 😉 Show starts in an hour! #BSBonFALLON #FallonTonight

A post shared by Backstreet Boys (@backstreetboys) on


Hogy egy évtizeddel később mennyire ütne nagyot egy hasonló kollaboráció, arra még az egykori rivális, az *NSYNC nem reagált, teszi hozzá a Bustle.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló