Zene

Kultúrprogramot ajánlunk: tombolj a Nunki Bay Starship audiovizuális koncertjére a Trafóban!

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.23 | 10:30

Mutatjuk az új kedvenc zenekarod.

A Nunki Bay Starship egészen egyedi stílusa valahol a pop-funk-soul tengely mentén kering. Érdemes belehallgatni egy kicsit az alábbi videóba is.Nunki Bay Starship

A 2017 tavaszán debütált Nunki Bay Starship magát multidimensional brain-popként határozza meg – hogy ez egészen pontosan mit jelent, az az univerzum titka. Mindenesetre zenéjük valahol a pop-funk-soul tengely mentén kering, pszichedelikus felhangokkal, elektronikus hangszerelésekkel és pont kellő mértékben excentrikus megszólalással fűszerezve. Első nagylemezük, a kritikailag is elismert, a Dalszerző 2019-es zenei toplistákat összesítő válogatásán is helyet kapó Sigma Sagittarii anyagát már számos fesztiválon és klubban bemutatták.

Tavaly decemberben még a csillagok is együtt álltak, amikor a Nunki Bay Starship és a Kassandra egy este lépett színpadra a Gólyában. Azóta a Nunki legénysége kicsit visszavonult, hogy a háttérben megkezdjék a munkálatokat, és megtervezzék izgalmas útjukat a következő állomás felé. A Hangfoglaló Program Induló Zenekari alprogramjában nyert támogatásnak köszönhetően még több dimenzió(kapu) nyílik meg a zenekar előtt. De persze addig sem tűnnek el teljesen a Föld színéről, sőt! Idén először február 21-én a Grand Café Szegedben adnak koncertet, amit egy nagyszabású budapesti műsor követ majd. Az új felállásában első alkalommal fellépő Odd ID vendégeként állnak február 29-én a Trafó színpadára, ahová új vizuállal és a tőlük megszokott földöntúli energiákkal készülnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló