Zene

Pöpecül szól a Metallica vintage verziója egy 15 éves lány előadásában

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.26 | 08:37

A múlt század retró hangulatával fűszerezi meg a Postmodern Jukebox a Metallica egyik legnagyobb slágerét, a dalt pedig a 15 éves Caroline Baran adja elő, akinek a tehetségétől elállt a lélegzetünk.

A zenei formáció minden egyes alkalommal ismert dalokat ad elő, de egy újragondolt, egyedi stílusban, felidézve a 20-as, 30-as, 40-es évek korszakára jellemző zenei formákat. A Postmodern Jukebox minden héten új videóval rukkol elő, feldolgozták már Michael Jackson, Lady Gaga, Miley Cyrus, vagy éppen Britney Spears dalait is.

Nothing Else Matters – Postmodern Jukebox ft. 15 Year Old Caroline Baran – Metallica Cover

Download the song: https://smarturl.it/pmjfakeblues Get tix to experience PMJ on tour worldwide: http://www.pmjtour.com Get PMJ albums & music: http://www.shoppmj.com Caroline Baran – the amazing 15 year old singer we discovered during our #PMJsearch – is back for our first-ever Metallica cover: a soulful version of “Nothing Else Matters.”

Egyébként március 27-én Budapestre is ellátogatnak, aki teheti, mindenképpen lesse meg a koncertjüket, mert oltári bulit csaphatnak nagyszínpadon is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló