Zene

Máris Amerikába hívták az aluljáróban Lady Gagát éneklő járókelőt – videó

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.28 | 08:18

Felért egy lottó ötössel a szerencséje: a londoni aluljáróban véletlenszerűen mikrofonvégre kapott csaj máris az Ellen Show-ban kötött ki.

Tisztára, mint a Csillag születik filmben!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charlotte Awbery (@charlotteawbery) által megosztott bejegyzés,


Igen nagy mázli kellett ahhoz, hogy Charlotte Awbery pont akkor járjon abban a metró aluljáróban, ahol egy youtuber épp ad hoc éneklésre kéri a járókelőket, de neki megadatott ez. Majd persze ahhoz is kellett némi szerencse, hogy az elkészült videót ennyire felkapja a net. Múlt héten mi is megírtuk, hogy egy brit youtuber srác, Kevin Freshwater a londoni metróban kért meg járókelőket arra, hogy folytassanak egy adott dalt. A véletlenül épp arra sétáló Charlotte Awbery számára Lady Gaga és Bradley Cooper Shallow című dalát dobta fel a komikus, és ez bizony telitalálatnak bizonyult. Charlotte az eredetileg viccesnek szánt kihívást komolyan vette, és bizony kieresztette a hangját. Az erről készült videó azóta pedig bejárta a fél világot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Freshwater (@kevinfreshwater) által megosztott bejegyzés,

A hatalmas siker gyorsan elért Ellen DeGeneres műsorvezetőhöz is, aki meghívta az essexi hölgyet Amerikába népszerű show-műsorába. Ott Charlotte közönség előtt is előadhatta a dalt, így a közkedvelt amerikai műsornak köszönhetően már a világ másik fele is megismerhette őt. A műsorban Ellennek elmondta, hogy egy hét alatt megfordult vele a világ. Insta oldalát, amit addig 4 ezren követtek, pár nap alatt 500 ezren követték be, és olyan híresség is bekövette, mint Ariana Grande.

Ezután én is visszakövettem őt

– tette hozzá viccesen.

A műsorban eloszlatta az arról szóló pletykákat is, miszerint megrendezett lett volna az aluljárós jelenet.

Épp egy baráti találkozóra rohantam

– mesélte ezzel kapcsolatban.

Charlotte-ról kiderült az is, hogy már 15 éve énekesként dolgozik, de eddig csak bárokban, éttermekben és esküvőkön énekelt.

Apukám mindig azt mondta nekem, bárhol is vagy, csak énekelj! De soha ne add fel! Igaza lett!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charlotte Awbery (@charlotteawbery) által megosztott bejegyzés,

Ellen, aki általában meglepi valamivel vendégeit, a beszélgetés végén átadott egy nagyjából 4 millió forint értékű repülési utalványt az énekesnőnek, hogy bármikor visszamehessen Amerikába, valamint egy éves bérleletet is adott neki a londoni metróra, ami szintén nem egy olcsó mulatság.

Címlapkép: Instagram 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.