Zene

Családias karanténklipet készített az Irie Maffia és a Follow the Flow

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.25 | 13:48

Nem így tervezték, de alkalmazkodtak a kialakult helyzethez.

Az Irie Maffia 15. lemeze rengeteg érdekes közreműködőt vonultat fel. Az első, Everlasting Love című dalban például a jamaikai reggae sztár, Michael Rose hallható, aki nem mellesleg egy Grammy-díjas előadó.

Most pedig megérkezett a B-oldal, amit napjaink egyik legismertebb hazai csapatával, a Follow The Flow-val közösen jegyeznek. Hangulatában is tökéletesen ötvöződik a két zenekar stílusa, a ska/reggae, a popzene és a rapbetétek különleges egyveleget alkotnak.

„A dal egyfajta köszönetnyilvánítás azok felé, akik eddigi életünk során mellettünk voltak és remélhetőleg mellettünk is maradnak majd’’ − fűzték hozzá a fiúk az új dal szövegéhez.

A klip érdekessége még, hogy a kialakult sajnálatos helyzet miatt az eredetileg tervezett nagyszabású képi anyag forgatását le kellett mondani, így a videóban látható felvételeket a két csapat otthon, saját kezűleg készítette. A végeredmény tehát egy igencsak személyes kisfilm lett, ami a zenészek mindennapjaiba enged betekintést, ezzel is demonstrálva azt, hogy az élet nem áll meg feltétlenül attól, hogy otthon kell maradnunk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.