Zene

Dalt kért a rákos, beszédképtelen srác a Coldplaytől, Chris Martinék ezt játszották neki

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.05 | 19:33

Ken Santiago órákig állt sorba jegyért, de mire eljött a buli, már kórházban feküdt. Az énekes bement hozzá.

Mit teszel, ha megtudod, hogy egy rákbeteg rajongód nem tud eljönni a koncertedre állapota miatt, amire hónapokig készült? Bemész a kórházba, és lehetőséget adsz, hogy kérjen egy dalt. Legalábbis Chris Martin ezt tette.

Lehet viccelődni a Coldplay énekesének, Chris Martinnak jófiúságán és a U2 Bonóját megszégyenítő aktivizmusán, de bemegy súlyos rákbeteg rajongójához a kórházba egy személyes találkozóra, és ad neki lehetőséget, hogy számot kérjen a koncertre. Martin a Coldplay manilai koncertje előtt tudta meg a szervezőktől, hogy egy rajongója, Ken Valiant Santiago negyedik stádiumos, áttételes rákbetegsége miatt képtelen ellátogatni a Mall of Asia Concert Groundson megrendezett koncertre.

Állapota romlása előtt hosszú órákat állt sorban, hogy jegyet szerezzen kedvencei bulijára, a legjobb helyekre. Bátyja, Kheil nyilvános Facebook-posztba rakta fel a szomorú történetet, amit Rhizza Pascua, a Fülöp-szigeteki Coldplay-koncertet rendező Music Management International vezetője is meglátott. Pascua nemcsak elolvasta a posztot, hanem továbbította is Chris Martinhoz, aki órákkal a koncert előtt meglátogatta a kórházban nagybeteg rajongóját.

A betegsége miatt már beszédképtelen Ken kis táblára írva kommunikált az énekessel:

Ezt képtelen vagyok megfelelőképpen megköszönni

– írta. Ken dalt is kérhetett Chris Martintól, és a Ghost Stories albumon szereplő Ink című számot választotta – a Coldplay pedig el is játszotta azt a végső ráadás előtt, az In My Place és a Don’t Panic slágerek után.

Ma abban a szerencsében részesültem, hogy egy Ken nevű fiatalemberrel találkozhattam. Kórházban fekszik, így nem jöhetett el a koncertre, de ezt a számot kérte tőlünk

– konferálta fel Martin a dalt.

Itt a videó a dalról és a konferálásról:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.