Zene

Idén is lesz Everness Fesztivál júniusban Alsóörsön

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.09 | 20:35

Zenei és mozgásprogramokkal, életmóddal és önismerettel kapcsolatos előadásokkal várja az érdeklődőket.

Idén is megrendezik az Everness fesztivált, amely zenei és mozgásprogramokkal, életmóddal és önismerettel kapcsolatos előadásokkal várja az érdeklődőket június második felében Alsóörsön.

Fotó: Vanik Zoltán/Facebook

Klein Csaba fesztiváligazgató az MTI-nek elmondta, hogy a június 19. és 24. között zajló fesztiválon 11 színpad várja majd a látogatókat a Pelso Kempingben.

A magyar közönség először találkozhat Prem Joshua világzenét játszó zenekarával, előadásukban az indiai klasszikus zene és a kortárs jazz ötvözete csendül fel. Magyar népzenére felfűzött jazzprodukcióval és egy különleges fúvós hangszerrel, a fuhunnal lép színpadra a Dresch Quartet. Shai Dayan autentikus előadásában a zenéhez való archaikus hozzáállás ötvöződik a modern kor kínálta technikai lehetőségekkel, Barabás Lőrinc szóló produkciójában pedig trombitával, egy looperrel és elektronikus eszközökkel muzsikál. Fellép a fesztiválon az Óperentzia, a Naveya és a Colorstar, visszatérő vendég lesz az Earth Sounds & Blue Planet Retreat és a Samsara Boulevard.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.