Zene

Élőzz a EFOTT-ról! Légy a nuus.hu bulizó videóriportere!

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.16 | 09:43

Készíts egy meggyőző videót, küldd el nekünk, és ott lehetsz az EFOTT-on, ahol te lehetsz a nuus.hu videóriportere!

Bírnád, ha te mutathatnád be, hogy milyen az EFOTT?

És közben szívesen beszámolnál élőben a világnak arról, hogy mennyire jól pörög a buli? Akkor készíts egy videót arról, hogy miért téged küldjünk el idén a nyáron az EFOTT-ra! Mutasd meg azt is, hogyan gyúrsz rá a fesztiválszezonra! A kész videót aztán töltsd fel a saját YouTube csatornádra, és küldd el nekünk június 20-ig! A videókat ezen az oldalon várjuk!

A legjobb videó készítője belépőjegyet kap az EFOTT-ra, és még Európát is felfedezheti!

Az EFOTT-on a szórakozáson kívül csak egyetlen dolgod lesz: élő bejelentkezésekben megmutatni, hogyan csapatod a bulit! Emellett egy saját készítésű videót is várunk tőled, amit az EFOTT legjobb pillanataiból raksz össze. A videókat megszavaztatjuk a nuus.hu oldalon, és végül a legtöbb voksot kapó videóriportert két repülőjeggyel is megjutalmazzuk Európa bulifővárosaiba.

Elmondjuk, mi vár rád az idei EFOTT-on!

Az idei EFOTT Velencén lesz július 11-17. között, és bár ez az egyik legrégebbi hazai egyetemista-főiskolás nyári rendezvény, az eredeti célkitűzéstől, a túrázástól már régen eltávolodott a fesztivál, a lényeg pedig itt is a koncertek meg a buli. A -1. napon akusztikus fellépések lesznek, a 0. napon pedig a retróé a főszerep, Dévényi Tibi bá’ itt ünnepli majd a 70. születésnapját. Ilyen pazar felvezető után kezdődik a fesztivál hivatalos része, ahol a sok-sok hazai fellépő mellett olyan külföldi tényezők szórakoztatják majd a fiatalokat, mint Borgore, Sean Paul, a Hurts, Tinie Tempah, Flux Pavilion, Dyro és Vinai.

Kell ennél több ahhoz, hogy 2017 életed legjobb nyara legyen?

További információk itt: fesztival.nuus.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló