Zene

Rutkai Borival és az Alma együttessel zár a Gyerek Sziget

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.20 | 08:40

A most hétvége az utolsó lehetőség kivinni a gyerkőcöt a Hajógyárira.

Utolsó idei hétvégéjére várja a családokat a Generali Gyerek Sziget. A június 22-23-i záró napokon fellép a Rutkai Bori Band és az Alma együttes, valamint lesz Minimax fesztivál is a Hajógyári-szigeten.

A nagyszínpadon Rutkai Bori és Bandája szombaton zenél, utánuk az Aranyszamár Bábszínház állítja színpadra Pom Pom és barátai történetét. Vasárnap a Minimax fesztivál keretében lesz Kicsi Gesztenye Klub, fellép az Apacuka, a Mintapinty, Bíró Eszter és az Alma együttes.

A programok között szerepel a Vadonleső interaktív természetismereti játék, amely arra tanítja meg a gyerekeket, mit érdemes tudniuk a vadon élő védett állatok és növények megőrzéséről, de az év emlőséről, a hiúzról is sok érdekesség kiderül. A Gyerek Paradicsom helyszínen a Magtól magig programon is tanulhatnak a kicsik a környezetükről, arról, miért jó, ha ilyen sokféle növény van, és miért kell megőriznünk őket. A Vakáció játékgyárból saját maguk által készített kincseket is hazavihetnek: gyurmasütit gyúrhatnak, játékká változtathatják a tojástartót, a vécépapír-gurigát és a krumplit is.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.