Zene

Elég funky új számot dobbantott a Daft Punk

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.22 | 21:46

Az utóbbi években már nem volt annyira meglepő, ha a Datf Punk valakivel karöltve készített új muzsikát, most is egy kollaboráció szerelemgyerekét hoztuk.

The Weeknd, Pharrell Williams és Kanye West után most az ausztrál Parcels nevű bandával közösködtek. A szám címe Overnight és egész gyorsan eljuthat vele odáig az ember, hogy már csak ezt bírja hallgatni, egymás után újra és újra, hosszú órákon keresztül. Hozz egy jeges limonádét, dőlj ki az árnyékba, told be a fülest és élvezd!

Parcels ~ Overnight

Parcels ~ Overnight Subscribe to Parcels channel: http://bit.ly/2hUbkPq Buy / Stream “Overnight”: https://parcels.lnk.to/overnight Produced by Daft Punk Co-produced by Parcels Written & composed by: Jules Crommelin, Patrick Hetherington, Noah Hill, Anatole Serret, Louie Swain, Thomas Bangalter, Guy-Manuel de Homem Christo Recorded and mixed by Florian Lagatta at Gang Recording Studio Mastering & Vinyl Cutting – Benjamin ”BiNJ” Weber Artwork by Ezra Petronio Official website & merch store: www.parcelsmusic.com Subscribe to Parcels channel: http://bit.ly/2hUbkPq Like on Facebook: https://www.facebook.com/parcelsmusic Follow on Instagram https://www.instagram.com/parcelsmusic/ Follow on Soundcloud https://soundcloud.com/parcels-music

Fotó: Getty Images / Kevin Winters


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló