Zene

Mi ezeket a koncerteket tuti csekkoljuk a jövőheti VOLT Fesztiválon!

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.23 | 17:56

Hátha összefutunk veled valamelyiken.

A 25. VOLT Fesztivál idén is Sopronban lesz (hol máshol?) június 26. és július 1. között. Mielőtt elárulnánk, hogy mi kivel és mivel fogjuk elütni az időt, ráhangolódásképpen előbb hallgassuk meg a fesztivál idei himnuszát, amit a Punnany Massif készített több vendégénekessel (pl. Pásztor Anna, Charlie).

Punnany Massif feat. Pásztor Anna, Charlie, Pető Szabolcs(prod. Rendben Man): Ami VOLT az majd lesz!

A 25. Telekom VOLT Fesztivál himnusza Zene: Felcser Máté / Heilig Tamás / Pető Szabolcs / Lipics Gergely / Czimmerman Csaba Szöveg: Felcser Máté / Pető Szabolcs / Farkas Roland / Horváth Károly / Meszes Balázs Felvétel: Rendben Man Video by Studio-X & Blind Mix & Mastering: – Gabor Deutsch (http://mastering.anorganik.net) © MZK Publishing 2017.

Hétfő, június 26.

A -1. napon még biztosan alacsony hőfokon izzik majd a buli, de azért lesznek már programok. Például Fatboy Slim a Petőfi Nagyszínpadon, illetve az Electronic Beats Színpadon napjaink egyik legnépszerűbb német popelektronikusa, Alle Farben akinek melegszívű, cuki és kissé cukros zenéje pont jó lesz a megérkezéshez.

Alle Farben – Please Tell Rosie (feat. YOUNOTUS) [OFFICIAL VIDEO]

NEW Album “Music Is My Best Friend” ✘ https://synesthesia.lnk.to/mimbf CD ✘ http://smarturl.it/mimbfcd Vinyl ✘ http://smarturl.it/mimbfvl Ltd. Edition Festival Box ✘http://smarturl.it/mimbffb Follow Alle Farben ✘ https://www.facebook.com/AlleFarbenOfficial Follow YOUNOTUS ✘ https://www.facebook.com/younotus Plucked cello-strings in a house beat surrounded by warm piano chords showing directly a hypnotic impression.

Kedd, június 27.

Bár a 0. napon érkezik az idei fesztivál legnagyobb szenzációja, a Linkin Park, mégse róluk fog szólni az este a részünkről. A BUDAPEST2017 SWIM-PAD nevű színpad magyar zenekarait fogjuk végigtáncolni a Mary Popkidstől kezdve az Anna & the Barbies-on át egészen a Soerii & Poolekig, és ami a leginkább érdekel majd bennünket, az atommenő garázsrockot játszó Middlemist Red.

Middlemist Red – Multicoloured Drive (OFFICIAL VIDEO)

Middlemist Red is a psych-rock band from Hungary, founded in late 2012. Multicoloured Drive is the band’s first single from their debut album called Supersonic Overdrive.

Szerda, június 28.

A hivatalos első napon már minden helyszín és színpad teljes gőzerővel tolja majd, aznap már elképzelhető programtorlódás és elcsúszás. De sebaj, ettől is szép egy fesztivál.

Of Mice & Men – Unbreakable (Official Music Video)

Stream/download “Unbreakable” here: https://RiseRecords.lnk.to/unbreakable There are weapons in the sound, And they echo all around. You feel the bitter sting as you fall to the ground. Memories and plans forgone, Pave the way for fear to spawn, To find a vein to feast upon. Hoping I become undone.

A VOLT alapvetően mégiscsak egy rockos(abb) fesztivál, úgyhogy itt az ideje egy komolyabb indulót is megnézni, és ők az este 6-kor a Nagyszínpadra lépő amerikai Of Mice & Men, amire lesz hajrázás meg léggitár és sok-sok grimasz is meg hörögve kiáltás.

Felüdülés lesz ennyire metálfrázis után az unikornis színekben játszó diszkóvilág kellős közepébe fejest ugrani Ellie Goulding brit sztárénekesnővel. Egy igazi celeb a VOLT-on, ez azért ritka. Viszont erre csak tipegés lesz meg csajoskodás, és nem headbang.

Ellie Goulding – Something In The Way You Move (Directed by Emil Nava)

Filmed exclusively for the Ellie Goulding Collection, as part of Deichmann’s 2017 Spring Summer range. Get the shoes at http://bit.ly/2tt6yvb From the album DELIRIUM out now, including SOMETHING IN THE WAY YOU MOVE, LOVE ME LIKE YOU DO, ON MY MIND and ARMY.

Csütörtök, június 29.

A fesztivál második fele itt kezdődik el. Itt már nagyon benne van mindenki, és akik csak most érkeznek, hosszú hétvégére, hoznak magukkal még egy kis friss energiamuníciót.

Years & Years – Meteorite (Official Video)

“Brand new single Meteorite, out now Download on iTunes: http://po.st/MeteoriteiTYT Listen on Spotify: http://po.st/MeteoriteSpYT Listen on Apple Music: http://po.st/MeteoriteAPYT Connect with Years & Years: Facebook – http://po.st/yyfb Twitter – http://po.st/yyt Vevo – http://po.st/yyv Google+ – http://po.st/yyg Spotify – http://po.st/yysp” http://vevo.ly/UDgdfb

Kispéntek a VOLT-on is kispéntek, sőt mindenhol a világon. A Years & Years érzelmekkel teli, szenvedélyes elektropopja tökéletes ahhoz, hogy megkezdjük a hétvégét, és hogy csukott szemmel vessük bele magunkat a formálódó éjszakába.

Igazán akkor lesz felhőtlen, ha kikötünk a belgaLost Frequencies buliján, ahol édeskés tropical és deep house fogja csordultig tölteni a hétköznapokat addigra már rég maga mögött hagyó, szerelmes szívünket.

Lost Frequencies – Are You With Me (Official Music Video)

Listen or download here the new single ‘All or Nothing’ from Lost Frequencies: https://ARMAS1259.lnk.to/AONYA Check out the Armada Music Top 100: https://ArmadaMusicTop100.lnk.to/PLYA Download or listen here: https://thebeardedman.lnk.to/AYWM Listen to The Bearded Man on Spotify: http://bit.ly/TBM_SP Subscribe to Armada TV: http://bit.ly/SubscribeArmada Download the official music video on iTunes: http://bit.ly/AYWMMV You might not realize it, but The Bearded Man is surprisingly versatile.

Péntek, június 30.

Egy fesztivál utolsó előtti napja azért szokott az egyik legerősebb lenni, mert bár már felette lebeg Damoklész kardjaként a vég, ugyanakkor tudod biztosan, hogy lesz még holnap is. Beleadsz hát apait-anyait.

Paramore: Hard Times [OFFICIAL VIDEO]

Paramore’s music video for ‘Hard Times’ from the album, After Laughter – available now on Fueled By Ramen.

A Paramore idei lemeze elég jól sikerült, már csak ezért is megnézzük őket a Nagyszínpadon. Nem túl nehéz, ám nem is felszínes, naplementébe illő, változatos alterrock, amire épp úgy lehet söröskorsót, mint barátot ölelgetni. Előtte Enter Shikari, utána Pendulum. Arra pedig jól illeszkedik az angol Killbox dark drum&bass-e. Ő a Bladerunnaz buliján lép a pultba aznap este, hogy olyan zord sötétséget hozzon a VOLT-ra, amitől fantasy-nek látod majd a fesztivált.

Killbox – Bound To Others

Killbox – Bound To Others Subscribe for more – http://po.st/SubscribeRamYT Become a fan of Killbox: Facebook: https://www.facebook.com/killboxuk/ Twitter: https://twitter.com/KillBoxDNB Killbox consists of two names which have become synonymous with drum & bass – Ed rush and Audio.

Szombat, július 1.

Utolsó nap mindig kicsit szomorú vagy. Rád tör az újra eltelt egy év nyomasztó érzése, és már ezért veszel sört, nem azért mert buli van. Úgyhogy olyan zenével kell indítani, ami erőben és vagányságban is szintre hoz- Ami után már nem úgy mész tovább színpadról színpadra, hogy de kár, hogy vége a fesztiválnak, hanem annak örülsz, hogy jön a következő.

THE CULT – HINTERLAND (HD)

‘Hinterland’ is the brand new single available from ‘Hidden City’ the forthcoming new album by The Cult released 5th February 2016 through Cooking Vinyl.

The Cult, igazi rocklegendák, akik a 80-90-es években voltak meghatározóak. Ma már “csak” fontos és figyelemreméltó zenekar, akik időnként korrekt nagylemezekkel és mindig erős koncertekkel tartják életben a legendát.

Az amerikai (las vegasi) Imagine Dragons tagjai viszont napjaink hősei, frissek, nagyon hangosak és kicsattanóak. A 80-as évekből alaposan merítő, de nagyon is mai hangzású zenekar szintén a Nagyszínapdon játszik, de már benne a sötét estében, amit viszont biztosan az Electronic Beats színpadnál fejezünk be Hernan Cattaneón..

Imagine Dragons – Believer

Directed by Matt Eastin Preorder Imagine Dragons’ new album ‘EVOLVE’ and get ‘Whatever It Takes,’ ‘Believer’ and ‘Thunder instantly: http://smarturl.it/EvolveID Sign up for Imagine Dragons Updates: http://smarturl.it/ImagineDragons.News Music video by Imagine Dragons performing Believer. (C) 2017 KIDinaKORNER/Interscope Records http://vevo.ly/m2Fsyf

Vasárnap, július 2.

Az a bizonyos +1 nap. Hernan Cattaneo még pont bele fog lógni.

Hernan Cattaneo Resident 318 10-06-2017

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

De aztán jön a klasszikus lezárás: szép emlékek és szörnyű soknaposság. Lehet, hogy 1-2 gyógy- és/vagy nosztalgisör is lecsúszik. Végül elfáradsz.

Találkozunk jövőre!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.