Zene

Jössz megőrülni az idén 10 éves Balaton Soundra? Mi tutira ott leszünk!

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.02 | 06:45

Július 5-9. között Zamárdiban ismét Balaton Sound, elmondjuk, mi mit fogunk megnézni.

Valljuk be, nincs is annál jobb, mint a “magyar tenger” partján feküdni és kelni, a kettő között meg végig ott csapatni. Ezt még a Balaton Sound legvérmesebb kritikusai is elismerik. Az oké, hogy a kezdetben tényleg komolyabb, progresszívebb zenei felhozatal mára jelentősen felhigult és túlságosan a populista veretős irányba ment el, de azért minden évben találni jó pár, a divatosságon és múlékony trendeken bőven túlmutató előadót is az alapvetően lakossági igényekhez mért repertoárban. Idén is leltünk nem egy, kötelezően megnézendő előadót.

Július 5., szerda

Niconé

Első nap a Trousounds csapat (élükön Dandy-vel) délutántól a mély éjszakába nyúló estjének vendége lesz a németek kiválósága, a Sascha Braemerrel is gyakran közösködő Niconé, akitől egy álomszerű, elszállt deep house felvezetése várható a Soundnak.

Niconé – “Still Young feat. Abby” / Katermukke

The first single taken from Niconé’s album “Luxation” (ktrlp001) on Berlin’s notorious Katermukke! Get it at Amazon: http://amzn.to/1XJcPgj or iTunes: https://itunes.apple.com/de/album/luxation/id1106629376 https://www.beatport.com/release/luxation/1781235 http://www.katerblau.de/katermukke/ http://www.soundcloud.com/katermukke https://www.facebook.com/katermukke/ http://www.facebook.com/niconeyou http://www.soundcloud.com/nicon-dantze

Max Cooper

Az experimentálisabb megoldásoktól sem ódzkodó brit este 11-kor kezd, és vele lépjük majd át az éjfélt, bár ennek olyan nagy jelentősége nincs, nem most van szilveszter. Cooper szettje inkább lebegős-hallgatós lesz, sem mint táncolós, de persze minket is érhet még meglepetés.

Max Cooper – Origins – Official Video by Rabbit Hole and Black Box

Out now Beatport http://www.bit.ly/KindredEP iTunes http://www.smarturl.it/MCKindred Bleep http://www.bleep.com/release/56000-max-cooper-kindred-ep Origins is part of my new Emergence audiovisual show. It examines how everything comes from (almost) nothing – how simple laws create complex, fascinating and beautiful outcomes. Origins shows how electromagnetism – one of the four fundamental forces, helps create the types of cell structures that allow life to emerge.

Július 6., csütörtök

Henry Saiz

A spanyol elektronika régen olyan fából vaskarika volt, mint a magyar tengerhajózás, manapság viszont már komoly tényező, többek között olyan arcoknak is köszönhetően, mint Henry Saiz. Járt már nálunk, tisztában vagyunk vele, hogy milyen erős dolgokat bír szettelni, és ez a Soundon sem lesz másképp.

Henry Saiz – For Days And Nights Feat. Eloy (Dawn Version) [Natura Sonoris]

► Subscribe: http://bit.ly/ProgressiveAstronautSubscribe ► Follow Me On Soundcloud: http://bit.ly/ProgressiveAstronautSC ► Website: http://bit.ly/ProgressiveAstronautWEB ► Follow Me On Facebook: http://bit.ly/ProgressiveAstronautFB ► Follow Me On Twitter: http://bit.ly/ProgressiveAstronautTW Buy: http://btprt.dj/2fpgLkq Release Date: 04-11-2016 ► Natura Sonoris ♫ https://soundcloud.com/naturasonoris https://www.facebook.com/NaturaSonoris http://www.twitter.com/henrysaiz http://naturasonoris.bigcartel.com/ http://www.beatport.com/label/natura-sonoris/7981 ► Henry Saiz ♫ http://www.henrysaiz.com/ http://soundcloud.com/henry-saiz http://www.facebook.com/henrysaizofficial http://www.twitter.com/henrysaiz http://www.youtube.com/user/henrysaizofficial http://www.beatport.com/artist/henry-saiz/11309 Tracklist: 01.

Mark Reeve

A brit techno az egyik legjobb dolog, ami a modern elektronikus zenében történt az elmúlt 25 évben. Reeve nem olyan nagyon régi motoros, első lemezei 2000 körül jelentek csak meg. A kőkemény techno-hagyományt azért megfelelően ápolja, és nyilván a Soundon minket is le fog.

Mark Reeve – Exposure (Original Mix) [DRUMCODE]

Buy : http://classic.beatport.com/release/run-back/1661686 Mark Reeve : https://www.facebook.com/markreevemusic Drumcode : https://www.facebook.com/drumcoderecords https://www.youtube.com/user/drumcodeofficial http://classic.beatport.com/label/drumcode/2027 http://www.drumcode.se/ https://soundcloud.com/drumcode http://www.residentadvisor.net/record-label.aspx?id=963 http://twitter.com/realadambeyer DC151 Audio Quality : 128kbps If the copyright holders do not want this video to be on display, please send me a private message or email : [email protected] Mark Reeve Run Back Drumcode Records DC151,Mark Reeve Exposure, // For any additional information contact me at [email protected] or via Facebook https://www.facebook.com/prisoneer.official

Július 7., péntek

Krewella

A Soundon nagyrészt EDM szól, az elektronikus zene populárisabb megoldásai, de ezek között is lehet találni remek előadókat, mint a Krewella trió Chicagóból, ami egy szemrevaló testvérpárból, Jahan és Yasmine Yousafból, valamint a kütyüs producerből, Rain Manből (Kris Trindl) áll. Dubstepes, electro house-os zenéjükre a boldog ugrándozás lesz a tökéletes felelet.

Krewella – Be There (Official Music Video)

NEW WORLD TOUR ON-SALE NOW http://www.krewella.com (code: newworld) 9/21/17: The Bomb Factory – Dallas, TX https://ticketf.ly/2sU1hNd 9/22/17: Emo’s – Austin, TX https://fgtix.to/2sabhVq 9/23/17: Stereo Live Houston – Houston, TX https://bit.ly/2rV9GyL 9/26/17: El Rey Theatre – Albuquerque, NM https://bit.ly/2tOBQgf 9/28/17: The Van Buren – Phoenix, AZ https://bit.ly/2saiB3i 9/29/17: Palladium – Los

Art Department

Johnny White és Kenny Glasgow duója, a kanadai Art Department meleg hangulatú, középtempós, napfényes, érzelmes-dallamos, nyugodt deep house zenéje maga lesz a megváltás a péntek éjszaka veretős poklában. Könnyű lesz velük túlélni a pénteket.

Art Department – “Sun Comes Up” (Official Video)

Click here now to subscribe to THUMP: http://bit.ly/Subscribe_to_THUMP Directed by Grandson and Son. Single out now on No.

Július 8., szombat

Zeds Dead

Igen, a dubstep még létezik, és köszöni szépen, jól van. Nem ürült még ki, van benne potenciál és izgalmas megoldások, erre ékes példa (ami nem az egyetlen, hanem az egyik), a kanadai Zeds Dead duó. Persze amit játszanak, az már nem nevezhető tisztán dubstepnek, gyakran keveredik bele egy kis más is: trap, 2step, bass v agy house. Ami szerethető bennük, hogy ugyanolyan elszántsággal képesek elektronikus popslágert írni, mint artisztikusabb-matekosabb számot.

Zeds Dead – Lights Out (ft. Atlas)

Hauntingly beautiful track from Zeds Dead, out now as part of their phenomenal debut album ‘Northern Lights’.

Nicole Moudaber

Manapság, ha az ember nő és DJ, már nem számít kivételes esetnek. A Soundon is lesz pár női DJ, és szerencsére nemcsak Metzker Viktória, hanem olyan karcosabb-fajsúlyosabb előadók is, mint a Nigériában született, jelenleg Londonban élő Nicole Moudaber. Napjaink egyik fontos techno-tényezője, akinek kemény zenéje még egy férfinak is a javára válna.

Nicole Moudaber & Skin – Someone Like You (Original Mix) [MOOD]

Buy it at Beatport: http://www.beatport.com/release/someone-like-you/1585365

Július 9., vasárnap

Hot Since 82

Az angol producer-DJ nevét rengeteg jobbnál-jobb remix miatt ismerhetjük, de a legjobb mind közül a Green Velvet Bigger than Prince című számához készített felejthetetlen verziója. A fesztivál utolsó napján, amikor még mindenki rákapcsol kicsit, nem is találhatnánk ehhez nála jobb és értőbb segítséget.

Hot Since 82 – Yourself

Beatport: http://btprt.dj/29YzrX0 Traxsource: http://bit.ly/2afe31M Spotify: http://spoti.fi/2a0fwF2 Apple Music: http://bit.ly/2a5oKVg https://www.facebook.com/hotsince82 https://twitter.com/hotsince82 http://soundcloud.com/hotsince-82 http://www.hotsince82.com

Sasha

Őt aztán végképp nem kell bemutatni. John Digweed társa, az elektronika egyik élő legendája és állócsillaga. Tavaly a Sziget egyik legerősebb estéjét hozta, ez lehet, hogy megismétli a Soundon is, bár azok a fiatalok, akik az egyszerű veretésre esküsznek, nem biztos, hogy kezdeni tudnak majd bármit is az ő szép módszeresen építkező, elmélyült táncolásra alkalmas szettjével.

Sasha – Involv3r Continuous Mix

Artist: Sasha Album: Involv3r Track: Involv3r Continuous Mix 01. Taragana Pyjarama – Growing Forehead (feat Kicki Halmos – Sasha Involv3r remix) 02. ThermalBear – Turn The Tide (feat Arrows Down – Sasha Involv3r remix) 03. Little Dragon – Crystalfilm (Sasha Involv3r remix) 04. The xx – Chained (Sasha Involv3r remix) 05.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.