Zene

Eminem aggódik, hogy Mariah Carey mindenkinek elmondja, milyen rossz az ágyban

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.26 | 11:35

Eminem állítólag nagyon rá van feszülve arra, mi kerül be az énekesnő új életrajzi könyvébe.

Eléggé begőzölhetett Eminem amiatt, hogy mit állíthat majd róla Mariah Carey új életrajzi könyvében. A két zenész még 2001-ben volt együtt rövid ideig, de Eminiemhez közel álló források szerint a kapcsolat máig óriási tüske a rapperben, aki maga sem szívesen beszél róla, de leginkább azt szeretné, ha más sem bolygatná a témát.

Eminemnek mindig is egy gyengepontja volt Mariah Carey. Elég mérgező kapcsolatuk volt. Tudja, hogy Mariah nagyon negatív dolgokat fog írni róla, számít a támadásokra, sőt már szinte várja. Marshall főleg arra stresszelt rá, hogy Mariah szardobálásba kezd, például leírja, hogy rossz volt az ágyban, és hogy egy önző szerető, erre mindig is érzékeny volt, az énekesnő pedig tudja ezt

– nyilatkozta egy Eminemhez közel álló forrás a US Weekly-nek.

A két zenész kapcsolata egyébként az utóbbi két évtized folyamán folyamatosan romlott. Eminem egy interjúban kifejezte, hogy habár jó zenésznek tartja Carey-t, emberként nem jön ki vele jól, mire az énekesnő a Clown, azaz ‘Bohóc’ című számmal reagált. Ezóta is folyamatosan üzengetnek egymásnak dalaikban, hol nyíltabban, hol burkoltabban.

Mariah Carey önéletrajzi könyve, a The Meaning of Mariah Carey szeptember 29-én jelenik meg a tengerentúlon.

Forrás: OFF Média

Kép: Kevork Djansezian/Getty Images for MTV


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló